ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
unele site-uri folosesc diverse metode pentru a camufla semintele.asta tine de inventivitatea fiecaruia.eu am primit in cd case,in plic cu bubble protection,si odata intr-un plic normal,iar freebies s-au spart.din 5 am avut 2.
eu zic inca o data ca nu e stress cu semintele,fiindca nimeni nu verifica plicurile din ue pentru ue,pentru ca nu e nimeni platit pentru asta din moment ce vama care se ocupa de plicurile si coletele acestea s-a desfiintat.pace!
eu unul numai cu bani in plic sau direct din magazin am cumparat pana acum. mereu multumit. momentan nu am voie sa mai cumpar.
sau scrii order number in plic si detaliile le dai doar pe net.
Ce variante am la plic cand ma duc cu el la posta sa ajunga mai repede la ei, ma refer......Si acolo bag banisorii ,adresa la care sa imi trimita si ce anume sa imi trimita ...fara ca eu sa mai fac ceva pe situl lor.....Pare cea mai buna cale....Sunteti de mare ajutor
ar trebui sa gasesti detalii la ei pe site cum se procedeaza, dar in amre dai comanda, comanda ramane pe site, platesti cum vrei (cash in plic, scrii order number in plic / transfer, scrii order number pe hartia de transfer / sau cand, atunci e direct, dar trebuie aceasi adresa)
in principiu pe comanda deja data trimiti banii in plic. nu am lucrat decat cu SB si inca un site mai putin cunoscut pana acum, nu stiu exact cum e la aia.