sanducu
Active member
Eu caut ceva sativa mai lights cat de cat, de fumat dimineata care sa mearga inainte de servici. Chestia e ca nu pot merge spart la job pt ca ''activez'' intr-un domeniu unde chiar nu pot fi high cat timp lucrez. Sunt actor si nu imi pot permite sa merg fript la repetitii sau la spectacole si as vrea sa va intreb de ceva strainuri mai usoare care pot fi fumate dimineata in conditiile astea si care sa nu-mi afecteze prea tare memoria, creativitatea, atentia. De fapt ceea ce caut e un strain cu un brain high mai subtil dar de la care sa raman cu capul cat de cat la mine si sa pot face ce am de facut, un high creativ si cat de cat neobservabil. O sa reiau activitatea de ''grower'' in primavara cu ceva outdoor si as pune si ceva plantute de genul asta. Ultimul timp nu am crescut nimic pt ca am fost plecat cu un proiect in Scotia pe 1 an de zile si acolo nu puteam misca nimic pt ca nu cunosteam mai pe nimeni si eram constrans foarte tare de job. Ce am fumat pe acolo era de la ceva cunostinte pe care mi le-am facut si cresteau hydro destul de prost si riscant. So I'm back in Romania si vreau sa incerc un grow mai diversificat in primavara. Astept ceva sugestii de strainuri cat de cat apropiate de ce am cerut. Thanx.