Καλα ρε συ red σου βγαλανε κιολας preflowers...ενταξυ το green crack αλλα και αυτα....
Ειναι επειδη τα εβαλες πολυ νωρις!
Και τι κάνω τώρα?
Καλα ρε συ red σου βγαλανε κιολας preflowers...ενταξυ το green crack αλλα και αυτα....
Ειναι επειδη τα εβαλες πολυ νωρις!
Τιποτα συνεχιζεις ακαθεκτος...δεν θα μπουν σε flower μην αγχωνεσαι....Και τι κάνω τώρα?
Τιποτα συνεχιζεις ακαθεκτος...δεν θα μπουν σε flower μην αγχωνεσαι....
Και τώρα να σταματήσω,εχουμε να την βγάλουμε μέχρι να μάθουν οι γοργόνες πως να μεγαλώνουν weedΤιποτα συνεχιζεις ακαθεκτος...δεν θα μπουν σε flower μην αγχωνεσαι....
Και τώρα να σταματήσω,εχουμε να την βγάλουμε μέχρι να μάθουν οι γοργόνες πως να μεγαλώνουν weed
Μπορει να τα επηρεασαν...η οι ωρες μερας και νυχτας που τα βαζεις.Έδειξαν pistils τα δυο της Ace που εβαλα "δευτερα"
GT/Panama τα πρωτα τιποτα
Αναρωτιέμαι αν οι ξαφνικές αλλαγές καιρού με έφεραν με αυτά τα δυο εδώ?
θανκς Τ.
Ναι βραδυ καλυτερα τα ποτισματα...Δεν ξέρω άμα θα σου αρέσει,το δοκιμάζω και πάνω να ποτίσω τις ντομάτες.Με τον καύσωνα,βραδυ οι δουλειές
Bubba NJxAfrican SativaxAfghani 00 F1
Γυρνα το αν θες!Λες να το γυρισω σε Weed Bed & Breakfast,κηπο,θεα,σπορους να φυτευουν,ντοματες να ποτιζουν?
Μπορει να τα επηρεασαν...η οι ωρες μερας και νυχτας που τα βαζεις.
Έχω την εντύπωση ότι η αστάθεια του καιρού δημιούργησε πρώιμη ανθοφορία
Από 20αρια σε 40αρια μέσα σε 24ωρο,τα φυτά από σπόρο έξω έχουν μείνει,ακομα και indoor θα τα ειχαν παιξει με τετοιες μεταβολες?
Μέχρι τώρα παλεύω συνθήκες,δεν μεγαλώνω φυτά και νομιζω το καλοκαίρι έτσι θα πάει
Red εγω νομιζω οτι επειδη κανανε καποιο ικανοποιητικο διαστημα veg....μπηκανε σε preflower και οχι απτην ασταθεια του καιρου.Σήμερα,καταιγιδα,οι πρωτες ψιχάλες,ηδη από 25C τα βραδυα,το βλέπω να κατεβαίνει στους 15 βαθμούς
Αυτά τα πάνω κάτω για Μαη,και,Δεκεμβρη με 25αρια πάλι φέτος?
Με τις δυο που ανθοφορισαν,αν όλα πάνε καλά,εχω χώρο εξωτερικό που σκοτεινιάζει 2/3 ώρες νωρίτερα από το μπαλκόνι.Ισως να βοηθήσει στην τελική φάση.Παντως με βαθμούς υπό σκιά 35αρια συνεχώς,καλα τα πήγαν
Zamaldelica
Orient Express
Είναι ένα θεμα που δεν γνωρίζω Τ.Red εγω νομιζω οτι επειδη κανανε καποιο ικανοποιητικο διαστημα veg....μπηκανε σε preflower και οχι απτην ασταθεια του καιρου.
Εισαι αγιατρευτος ,ποσους ακομα βρε συ!Είναι ένα θεμα που δεν γνωρίζω Τ.
Θα τσεκάρω ποτέ μπήκαν οι σπόροι,για να δούμε ποσό έμειναν σε veg. κατω απο τις μεχρι τωρα συνθηκες
Θα τα τελειώσω don't worry
Άμα όμως αρχισουν και τα αλλά νωρίς με την ανθοφορια,προλαβαινω να βάλω κάνα δυο άλλους σπόρους
ΠαραμιλαωΕισαι αγιατρευτος ,ποσους ακομα βρε συ!
Παραμιλαω
Με βάρεσε ο ήλιος
Ευτυχώς που έβρεξε λίγο,και συνήλθα