Πολυ ωραια red και τα outdoor....συνεχισε την καλη προσπαθεια!
Ποτισε τα,και κοπιασε
Homemade all mix
Last edited:
Πολυ ωραια red και τα outdoor....συνεχισε την καλη προσπαθεια!
Ποτισε τα,και κοπιασε
Homemade all mix
Η πιτσα,επιδόρπιο 01.00 today ,γιατι η ολη ιστορία άρχισε,11.30 Πρωτομαγιά
Γλυκαθηκαν τα καραντινατα τα μυαλακια τους,θελαν και συνέχεια τα κακομοιρα τα buddies
Είχα φάει 8ωρο να βάζω αναρριχώμενα και μου εμφανιστηκαν τα καυμενα "πεινασμενα"
Α εσυ το χοντρενεις φιλε red...ευχαριστω και για την πιτσαρα με την κοκα,κοπιαζωωω!Ποτισε τα,και κοπιασε
Homemade all mix
Α εσυ το χοντρενεις φιλε red...ευχαριστω και για την πιτσαρα με την κοκα,κοπιαζωωω!
Νασαι καλα!για το all mix!σαν φρουτοποτο ακουγεται
Αχορταγε!Bangi Haze στο προγραμμα,και,τελος
Η αμηχανία που προκάλεσε ο "ιός",σε καλό βγήκε,η,εγω τουλάχιστον έτσι πιστεύω Τ.Αχορταγε!
Ναι red σε καλο μας βγηκε και το λιγο καθισιω στο σπιτι λογο του ιου...Η αμηχανία που προκάλεσε ο "ιός",σε καλό βγήκε,η,εγω τουλάχιστον έτσι πιστεύω Τ.
Δεν ενοχλώ πια,γιατι βλέπω και τον "πλούσιο" γείτονα να βάζει ντομάτες,και να το γουστάρει
Αυριο μπορεί να βάλει και τα "φάρμακα" του?,και,τοτε να δεις για ποτέ γυρίσαμε στα παλιά που θα μοιραζομαστε παλι
Για αρχή,την ντομάτα,πιπεριες κλπ
All cool,oldschool
Κοιτάμε την ατομική μας υγεία,μοιραζομαστε,ποτιζουμε,πινουμε....ήμαστε χρόνια μπροστά
Και ναι παμεεεε!
Έβγαλε λιθρινια Είχαμε και τα κρεατικά just in caseΚαι ναι παμεεεε!
Στην θαλασσα δεν σε βλεπουμε red μεσα...γιατι?Έβγαλε λιθρινια Είχαμε και τα κρεατικά just in case
Διαλύθηκε μεν με τα 35αρια μέσα στην κουφόβραση,ο άλλος κόλλησε με την φωτιά καμμία ώρα,μεσα στα 35αρια και αυτός,φυσικα έστριβε ο φίλος σου τις αφρικανικές σατιβες..........,άστο το ρεντ,γιαουρτι περισσεύει?
KA5H εχει μεινει μονη στον κηπο,απ'τα αλαναρικα
Μετά από 30+ χρόνια,ο γείτονας,παρασυρθηκε και έβαλε φασολάκια?,στον τοίχο κοντά στα "άγνωστα μικρά".Τα έκοψα όταν γύρισα το βράδυ από παραλία
Χάρηκα που έβαλε,και από ένα τελείως διαφορετικό background ανθρωπος,βρηκε το θαρρος επιτελους να ανοιξει συζητηση
Καραντίνα? το είχε ανάγκη,και εγώ για το καλημέρα που και που,καλο παιδί,οικογενειαρχης,μια χαρά
Είχα πιει Bubba NJ,πολυ δυνατο,καθαρο χαι,το γουσταρω μονος,στην αναγκη, με διαυγεια κανεις συζητηση
Προσπαθώ να μην πολύ νταντευω τα μικρά,καποια σκιά έξτρα χρειάζομαι,κανα δυο φύλλα τα είδε λίγο περισσότερο απ'οτι επρεπε,πολυ αέρα τελευταία