Аз също пробвам с рудералис(дивак).За момента имам само един хибрид(Рудералис x Кали Мист),баща руди и мами Кали(избран фено,който цъфти около 6 месеца).Идеята ми е да скъся малко цъфтежа и да додам CBD на новия хибрид,но резултатите не са много обнадеждаващи(прили4ат пове4е на бащата).От първия брийдинг оставих само 2 женски(една цъфти и др. е в растеж) за проба ,се предполага,4е F1 излизат хомогенни(вси4ки женски еднакви и вси4ки мъжки еднакви),оба4е идва големия проблем,4е това важи само за 4исти 100% раси(руди на пр.),но тъй като майката е хибрид,макар и стабилизиран,в следващите и поколения тя ще прояви доста разли4ни фено,което прави работата много по сложна и не рентабилна.Следващия мой хибрид ще бъде от Рудералис x Mangobiche(sativa colombiana de la zona de Corinto,Colombia),Надявам се с по-добри ресултати.Металика на живо по телевизията,много яко,макар да не съм им голям фенОставям едни сним4ици
...разстенията ти КРЕЩЯТ че искат сини/440нм фотони .Утрои им светлината .Стара снимка на мангобиче(нещо не вървят добре),утре ще цъкна някоя нова.