Charass
Active member
Ma az összes kötést át kellett helyeznem mert eléggé megindult a napokban. Arra lettem figyelmes, hogy a levelek eléggé "izzadtak". Gondolom ez a párologtatás miatt van, illetve attól, hogy hatalmas az összefüggő bozót. Egymáshoz ér nagyon sok levél, nincs szellőzés. Ennek okán bármennyire is nem akartam nagyon bántani már, leszedtem némi levelet! Nem bizonyult elégnek, de túlzásba sem akartam vinni de végül leszedtem még néhányat. Átkötöztem,eligazgattam és ez lett a végeredmény:
(Szerintem egész pofás! Már meg sem számoltam hány top van, de elég sok!)
Kérdés: Most kis túlzással a szekrény 1/3-át tölti meg a zöld felület. November 1-re érek 12/12-be. Szerintetek ha ebben a tempóban halad ahogy az elmúlt 3 napban akkor optimális lesz a méret? Ki akarom használni az utolsó négyzetcentit is ha lehet, de túl sem akarom növeszteni mert 70 centinél nem lehet magasabb! Mit gondoltok?
(Szerintem egész pofás! Már meg sem számoltam hány top van, de elég sok!)
Kérdés: Most kis túlzással a szekrény 1/3-át tölti meg a zöld felület. November 1-re érek 12/12-be. Szerintetek ha ebben a tempóban halad ahogy az elmúlt 3 napban akkor optimális lesz a méret? Ki akarom használni az utolsó négyzetcentit is ha lehet, de túl sem akarom növeszteni mert 70 centinél nem lehet magasabb! Mit gondoltok?