ενας μοντ..καντον ενα μπαν τον καριόλη μου σπασε τα νευρα
Οπππ αδερφε μου....για λεγε πως σου φανηκε???
Γευση σε χαλαγε και εσενα στην αρχη? αρωμα?
Μαλιστα..... κοιτα αυτο που εχω καταλαβει.....δεν ξερω αν υσχυει (ας δοσουν τα φωτα τους οι πλαιοι). ειναι οτι μερικες ποικιλιες θελουν ωριμανση και μερικες αλλες απλα τους ειναι αδιαφορο εως και τους τα χαλαει...και δεν εχει να κανει με τα λιπασματα...ουτως η αλλως, λιγο πολυ της διαδικασιες που ολοι λενε τις κανουμε σωστα.
πχ. το royal dwarf ειχε πολυ πιο ομορφη γευση αμεσως μολυς στεγνωσε, παρα μετα απο 1 μηνα ωριμανσης.
Μαλιστα..... κοιτα αυτο που εχω καταλαβει.....δεν ξερω αν υσχυει (ας δοσουν τα φωτα τους οι πλαιοι). ειναι οτι μερικες ποικιλιες θελουν ωριμανση και μερικες αλλες απλα τους ειναι αδιαφορο εως και τους τα χαλαει...και δεν εχει να κανει με τα λιπασματα...ουτως η αλλως, λιγο πολυ της διαδικασιες που ολοι λενε τις κανουμε σωστα.
πχ. το royal dwarf ειχε πολυ πιο ομορφη γευση αμεσως μολυς στεγνωσε, παρα μετα απο 1 μηνα ωριμανσης.
sygnomh kai kalhsperes vasika..mia hps s t agro 400 watt posa grow mporei n s bgalei;;pano kato...pote katlabaineis oti einai axrhsth ;;;thankslegacytron den exw kati sigkekrimeno na tous rotisw....apla den kserw pos litourgoun...katalaba omws ti pezh...
Koita einai polla ta lefta gia LED, an einai se enan xoro 1x1x2 na agorasw 2 panels apo dutch passion pah poli to grama!!!!!
Autes tis meres kitazw gia thn <<vilma>> pou exeis kai esi.....kai skeftomai na xalasw eki lefta kai oxi se LED.....tha kratisw tis HPS kai tha kanw douleia.
Ti exeis na pis gia thn vilma???
μήπως οι συνθήκες ωρίμανσης δεν ήταν οι σωστές? π.χ επαιρνε αέρα το βάζο.