בחיי- אשריך.אני מפחד להעלות תמונות!! אני חושב שאם משטרה תבקר כאן אז יום אחד יאספו את פונזי וגם את הדוקטור שחושבים שכל השוטרים מטומטמים ולא יודעים לעבוד,כמו שהמשטרה משלמת לסוכנים ולמדובבים היא יכולה גם לשלם לחוקר פרטי שיביא לה את הכתובות שלכם זה רק שאלה של סדר עדיפויות של המשטרה שתופס כיוון של מלחמה מוגברת בצרכני הקאנביס במיוחד בזמנים האלה שיש את הקאנביס הרפואי,אני ישבתי 5 שנים פעם אחת זה הספיק, מה שלמדתי זה תמיד יש סיכוי שתתפס אין פשע מושלם ואם לא רוצים לשבת 5 שנים אז אסור לבצע את הפשע שיכול להביא עונש כזה וההבדל בין גידול של 3 צמחים שתמיד אפשר לטעון שזה לשימוש לעומת גידול של עשרות צמחים זה ההבדל בין כלא לחופש ואם נופלים עם שופט חרא זה הבדל בין חצי שנה עבודות שירות ל2 או 3 שנים בפנים את אותו העונש כמעט תקבלו גם על עשרות אלפי צמחים בחממה של כמה דונמים אז באמת אם ללכת בגדול אז שיהיה בגדול כי העונש על 10 קילו לא יהיה שונה בהרבה מ10 טון אפילו שהכמות פי 1000 העונש לא יהיה פי 2
ישרא, מה שאני יכול להגיד לך זה שלמשטרה יש הרבה מאוד לעשות עד שהם יוכלו להגיע לכתובת שלך. ובמיוחד בלי קשר לאם העלת תמונה או לא ! - מספיק המידע שרשמת על האוהל שלך...
בשביל שהם יוכלו לעלות עלייך מבלי לפנות לבעל האתר הם חייבים לפעול בצורות לא חוקיות כמו למשל "להתלבש" על האינטרנט שלך ולעקוב אחרי כל תנועה שלך באינטרנט.
בשביל שהם יוכלו לעשות את זה בצורה חוקית הם חייבים חשד סביר כלשהו, וגם אז 99% מהסיכויים שהם לא יקבלו אישור לעשות את הדבר הספציפי הזה. - במקרה הכי גרוע, ציטוט לשיחות טלפון....
שום בעל אתר מחו"ל לא יעביר פרטים אישיים למשטרה בארץ מאחר והם לא מחוייבים להם.
אין לך מה לפחד לעלות תמונות, כל עוד אתה לא הולך לצלם את הנוף מחוץ לבית שלך או את החברה ליד העציצים.
I wish I could speak/type Hebrew...!