What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Reservoir Seeds

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
חפש בזרעים של סם סקנקמן אלה שנתנו חינם בבוטיק יש שם הכלאות של הייז לא מהעולם הזה ,אני הפסקתי לחפש כי למדתי שצריך גיוון,לא משנה איזה צמח בסוף מפתחים עמידות לסוטול שלו אז לדעתי תמיד כדאי לגוון ואז לא מתפתחת העמידות לסוטול, המזל שבקאנביס יש מאות של שילובים בין מאות הקאנבינואידים השונים החוכמה זה לא לפתח עמידות לסוטול ואז נהנים ממנו יותר
חיפשתי אינדיקה.
סאטיבה יש לי כבר מספיק בסטוק.

אני מעדיף לגדל זן או 2 ולהחליף עם חברים במקרה הצורך.

chimera
mr.nice
dj short
serious
mosca
cannabiogen

לא קונה שום דבר אחר חוץ מאלה, כולם יציבים ובריאים בזרעים שלהם, היה לי גם
ניסיון מוצלח עם טי.אייצ' סידס
אני עדיין מנסה חברות כדי לבדוק מה יותר מדבר אלי :)

isranabis

Active member
Veteran
בשביל אינדיקה טובה ובחינם הזרעים שיש עם החומר של תיקון עולם,כשמגדלים אותם באינדור זה ליגה אחרת, אחת מהבעיות זה אחוז גבוה של זכרים אבל אין להם בעיה של הרמי, הבאדים גדולים ומפוצצים בשרף אבל לא מתאימים לסחר כי אין להם משקל,אם לקנות זרעים של אינדיקה אז לבוג יש אחלה חומר

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
עדכון קטן בנושא.
ה2 נקבות שהעברתי לסביבה מבוקרת ומדוייקת (על גבול המדוייקת מאוד) הפסיקו להוציא בולבולים חוץ מ3-5 בולבולים בהמשך.
לא הייתה לי הרבה עבודה איתם.

המבנה שלהם מעולה, הם מתנפחים מעולה והם מצופים בטירוף. היום אני הולך גם כנראה לנסות אחת מהן.

למי שיש כח להתמודד עם החרא של האופציה להרמי ויש לו חלל מבוקר ומדוייק אולי שווה לנסות אחרי הכל.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

הגברת הצהובה הצהיבה כי חשבתי שהיא תסיים מוקדם יותר. היא קיבלה היום מנת גואנו גדילה ופריחה, פיקיי ואלגמיק כדי לצאת מהסטרס אם נוצר.
מהשניה נפל ענף שכבר מוכן לניסוי :)

זה הזן של רזרוויר?
קיבלתי אתמול גם זנים של זן רפואי שנקרא טאי
הזרעים נראים בריאים...
יש בשני אתרים ישראלים רשימה של הזנים שרשומים אצלהם כרפואיים ומה ההשפעות הידועות שלהן... יש שם גם זנים ספציפיים של רזרוויר וגם את הסאטורי של מנדלה וכל מיני
אני לא יודע כמה הרשימה מדויקת אבל תכלס הטאי אמור להיות טוב נגד דיכאון וזה דיי נראה כאילו הוא עשה את העבודה
כאילו אומנם לי לא היה דיכאון קליני אבל היה לו משהו מאוד מרגיע בהשפעה שלו.. כמו ירוק ואליום נעים...
מלא בעלים... יחס גרוע ביותר של עלים לפרח אבל פרח סגול ומגניב... נראה יבש אבל טעם נעים...ממש תרופה לדעתי
החבר הזה נראה הרבה יותר טוב אחרי שהוא מעשן אותו..
בכל מקרה אם הרשימה רצינית אז אפשר פשוט לנסות ולחפש זנים בצורה הזאת
אני מקווה מאוד להריץ בסיבוב הבא כמות גדולה מאוד של זנים.. רוצה לשבור את מחסום ה-4 :)
חחחח
נראה טוב פונז... אחד התמונות מזכיר קצת טופ של הגילי
וגם היחס אינדיקה סאטיבה נראה דומה

isranabis

Active member
Veteran
פונזי גואנו זה חרא של עטלפים או שאתה מדבר על משהוא אחר? אם מדובר בחרא של עטלפים אז השורשים של הצמח לא יכולים לפרק אותו בשלב הזה השורשים כבר לא מתחדשים והם די עייפים וכדאי להקל עליהם עם מינרלים שנקלטים ישר ולא זקוקים לבקטריות לפירוק וקליטה. חוץ מזה היחס של העלים לעומת הפרחים לא דומה בכלל לתמונות שהחברים של רזדוג מפרסמים, אני מקווה בשבילך שלפחות הסוטול יהיה מיוחד כזה שעושה את המאמץ לכדאי ,כמה אני שונא לעשות מניקור לצמחים שמלאים בעלים

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אנג'ל, כן, זה הקמדוג סאוור דיזל.
אתמול עישנתי ממנו והדבר הזה חזק בטירוף. ואני מעשן דברים מאוד חזקים באופן קבוע.
לא מציק בגרון, סאטלה דיי אינדיקה ומאנץ' מטורף.
אני הולך לתת לו עוד קצת זמן אקסטרה שגם יעייף טיפה.

ישרא, זה חרא של עטלפים.
השורשים של הצמח לא צריכים לפרק אותו, המיקרובים בקרקע מפרקים אותו ושחיקה עם השקיה מפרקת אותו.
הוספתי להשקיה חומצה פולויקית שעוזרת לפירוק ואנזימים.
מן הסתם גם שמים מספיק גואנו כדי להתמודד עם הפירוק האיטי.
בשלב הזה אני ממש לא רוצה להעמיס דשנים זמינים כדי להמנע מפרחים שמציקים בגרון. הכל באיזי כרגע.
חוץ מזה שגואנו נותן טעם הרבה יותר טעים לפרחים. למה אין לי מושג אבל הוא עושה את זה.

הצמחים גדלו חצי מהפריחה תחת נורת 250 בגובה של כמעט מטר. לא אידאלי בשיט ולכן הם נראים ככה.
יש יחסית הרבה עלים אבל יש גם יחסית הרבה פרחים מנופחים אז אני בסדר :)

מגניב....
קשה לעשות השוואות כשהמנורה הייתה כל כך רחוקה,אני חושב שאף אחד לא מצפה שזה יראה אותו הדבר,היה שם איבוד אור מאסיבי שהיה מנפח את החמודות האלה הרבה יותר
מבחינת מבנה יש שם תמונה של פרח שדווקא מאוד דומה למה שרואים בקמדוג רק פחות מנופח שזה הגיוני
אבל המבנה גם של העלים וגם של הפרח מאוד דומה
לגבי הצבע ברור שזה עבר פוטושופ
לדעתי זה צולם עם פלאש ובגלל זה זה נראה כל כך לבן לעומת השאר ואז עבדו קצת על פוטושופ
אני חושב שבסה"כ אם פונזי היה שם את המנורה יותר קרוב יש מצב גדול שהם היו הרבה יותר דומים
יש פה עניין של דיעה כמובן,כל אחד יכול לראות משהו שונה,אני פתחתי תמונה שהקרייבןמור הזה שם ותמונה של פונז והשוויתי וחוץ מהצבעים שזה עניין של תמונה תחת אור מסוים
הכל נראה מאוד דומה... תעשו איי בי כזה ותראו שאתם לא מרגישים הבדל גדול
אני מאוד בעד לדיווחים ויכול להיות שאני טועה אבל לדעתי זה מאוד דומה
הכי טוב זה לבדוק על מישהו אחר,השפעות וכדומה,כלומר אל תגיד לו מזה ומזה אמור לעשות
כדי לראות כמה קלעת על הטעם ועל הסאטלה שאמורה להיות לו

אני חושב שהניפוח בא בעקבות הרוחות המטורפים שהיו לנו בארץ בתקופה האחרונה,יש לי תחושה שזה סיפק קצת יותר פחמן מהרגיל לצמחים בקיץ

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש לך הגיון מוזר.
רוחות מביאות חמצן מהצמחים מחוץ לעיר אל תוך העיר ומוציאות את הפד"ח שפולטות המכוניות החוצה.
עם רוחות יותר ריכוז הפד"ח, לא עולה.

ההבדלים בלחץ הברומטרי יכולים לתרום לצימוח מהיר יותר בצורה דיי משמעותית. במיוחד אצל פטריות אגב, שאצלי מאוד שמחות בזמן האחרון.

אנחנו מדברים עכשיו על פחדמן דו חמצני או חד חמצני? כי למיטב הבנתי מכוניות פולטות חד חמצני והצמחים אוכלים דו חמצני לא חד חמצני
כלומר הם אוכלים מהפחמן שאנחנו ושאר החיות פולטים
או פחמן כתוצאה משריפה של דלקים מאובנים
אבל מה שהמכוניות פולטות זה דלקים שלא נשרפו טוב,כלומר חד חמצני
ככה זה הבנתי בעניין
ורוחות יכולות רק לעזור לרענן את האויר שיש לך,גם חמצו וגם פחמן
אז בכללי הרוחות לדעתי עזרו מאוד,לא משנה אם זה עם פחמן חדש או חמצן.. העיקר שעשה רענון טוב.. ועוד עם הגשם אז זה לא לקח איתו שום אבק ובכלל הצמחים יכלו לנשום את זה כמו שצריך...
בכל מקרה זה מה שנראה לי
אויר נקי לעומת הקיץ שיש אויר מאוד עמוס בארץ מאבק

isranabis

Active member
Veteran
פד"ח לא מנפח את הפרחים הוא רק מגדיל את העלווה הירוקה ובזמן הפריחה נמנעים מתוספת של פד"ח,מה שמנפח את הפרחים זה הדשן ומערכת שורשים בריאה וגדולה וכמובן כל שאר הפרמטרים צריכים להיות בטווח הנכון
פונזי כתבתי דשן שלא זקוק לבקטריות בשביל הפירוק,יש לא רחוק מהבית שלי מערה מלאה בחרא של עטלפים ויונים הם מתחלפים קייץ וחורף העטלפים בקייץ והיונים בחורף פעם אספתי אבל הגעתי למסקנה שאין על מינרלים שנקלטים ישר ולא תלויי בקטריות שהאחרונות זקוקות לטיפול כדי שיעבדו בצורה יעילה אני עובד עם אי סי מאוד נמוך במיקרים נדירים אני מגיע ל1500

isranabis

Active member
Veteran
פונזי התעלות באצבעות של העלים מצביעות על חוסר במגנזיום

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אנחנו מדברים עכשיו על פחדמן דו חמצני או חד חמצני? כי למיטב הבנתי מכוניות פולטות חד חמצני והצמחים אוכלים דו חמצני לא חד חמצני
כלומר הם אוכלים מהפחמן שאנחנו ושאר החיות פולטים
או פחמן כתוצאה משריפה של דלקים מאובנים
אבל מה שהמכוניות פולטות זה דלקים שלא נשרפו טוב,כלומר חד חמצני
ככה זה הבנתי בעניין
ורוחות יכולות רק לעזור לרענן את האויר שיש לך,גם חמצו וגם פחמן
אז בכללי הרוחות לדעתי עזרו מאוד,לא משנה אם זה עם פחמן חדש או חמצן.. העיקר שעשה רענון טוב.. ועוד עם הגשם אז זה לא לקח איתו שום אבק ובכלל הצמחים יכלו לנשום את זה כמו שצריך...
בכל מקרה זה מה שנראה לי
אויר נקי לעומת הקיץ שיש אויר מאוד עמוס בארץ מאבק
המכונית שלי פולטת שלושים אחוז פחמן דו חמצני ו0.08 אחוז פחמן חד חמצני.
פחמן חד חמצני הופך דיי מהר לדו חמצני באטמוספירה בלי שום קשר.

אצלי האויר זז בלי קשר לרוח - המפוח מזיז אותו.

אבק אצלי לא מגיע לרמה שהוא מפריע, רק לציוד.

פד"ח לא מנפח את הפרחים הוא רק מגדיל את העלווה הירוקה ובזמן הפריחה נמנעים מתוספת של פד"ח,מה שמנפח את הפרחים זה הדשן ומערכת שורשים בריאה וגדולה וכמובן כל שאר הפרמטרים צריכים להיות בטווח הנכון
פונזי כתבתי דשן שלא זקוק לבקטריות בשביל הפירוק,יש לא רחוק מהבית שלי מערה מלאה בחרא של עטלפים ויונים הם מתחלפים קייץ וחורף העטלפים בקייץ והיונים בחורף פעם אספתי אבל הגעתי למסקנה שאין על מינרלים שנקלטים ישר ולא תלויי בקטריות שהאחרונות זקוקות לטיפול כדי שיעבדו בצורה יעילה אני עובד עם אי סי מאוד נמוך במיקרים נדירים אני מגיע ל1500
מחסור בפד"ח דפק את האמא של הייצור פרחים אצלי פעם אחרונה.
פד"ח עוזר לפוטוסינטזה בכל שלב ובשלב ייצור הפרחים אמנם אין פוטוסינטזה בפרחים אבל העלים באזור משמשים מקור לפרחים שמהווים מבלע וסוכרים כתוצאה מפוטוסינטזה בהחלט עוזרים.

אני עובד עם זנים שלא יגדלו כמעט עם איסי כזה נמוך. אני עובד סביב ה1800, עולה עד 2200.

גואנו באיסוף עצמי מכיל הרבה אמוניה ופוטנציאל לא רע לפתוגנים. מומלץ להשתמש בגואנו שעבר כבר פירוק של לפחות 5 שנים.

באדמה אני מערבב - גם דשן זמין וגם דשן איטי.
עכשיו אני לא רוצה שיהיה הרבה חנקן בצמח אז אני מעדיף שיקח אותו לאט לאט. הוא גם ככה לא צריך הרבה.

פונזי התעלות באצבעות של העלים מצביעות על חוסר במגנזיום
אין שום חוסר במגנזיום (לפי מה שאני נותן לצמחים) והעורקים לא נשארו ירוקים בזמן ההצהבה מה שמצביע בעיקר על חנקן.

פונזי דרך אגב באיזה יום הם להפרחה? לא נראה לי שאמרת...
ההיגיון שלי לא נובע מספרים
לרוב הוא לא נובע מספרים,כלומר אני מנסה לקרוא על נושא וכדומה אבל בעיקרון רוב החיים למדתי מניסוי ותהייה.. או חקר עצמי
גם אם מורה או חבר היה אומר לי משהו תמיד הייתי בודק לעצמי ומסיק את המסקנות שלי
אני לא ממש יכול להסביר לך למה אני חושב שהרוח עזרה
אבל זה ההיגיון שלי
אפשר לחפש סיבות כמו שקל יותר לפחמן להיכנס לתוך פרחים צפופים עי לחץ מאשר עם איורור קל
או כל מיני דברים דומים
במהלך התפתחות של פרחים יש מלא עלווה שנבנית בפרח....
בכל מקרה ככל שתעזור לצמח לעבוד יותר בקלות הוא יגדל יותר טוב ויותר מהר
וההיסתכלות זה שהמערכת הזאת היא מקבילה... כלומר ככל שהוא מקבל במקביל חמצן פחמן אור ודשנים ככה הוא מתנפח יותר טוב ויותר מהר... וככל שאתה משאיר את המאזן הזה ותומך בו יצא לך קטיף משובח...
לא יודע שוב אני לא אגרונום ולא מומחה בשום דבר..

זאת תכונה שיש לאנשים שלא למדו בב"ס כמו שצריך,שלא הסכימו לקבל ספרים בתור מקור מוסמך למידע
היה מחקר על זה... מאוד מעניין
בעיקרון אני מסוגל ללמוד בעיקר ממעשים לא ממילים... מילים בעיניי זה תמיד בגדר המלצה בלבד... וזה לא ממש משהו בשליטתי.. ככה אני לומד ובונה לעצמי בסיס בכל תחום
וזה לרוב מאוד יעיל
טועים טועים ואז טועים שוב... אבל על הדרך לומדים המון....

מה שמצחיק במחקר זה שהם טוענים שזה גם מחדד את החושים
ראייה שמיעה וכאלה...
זה מצחיק אבל אני באמת רואה יותר טוב מחברים צעירים יותר שלי... כאילו באמת קיבלתי כבר כמה תגובות על הראייה לרחוק
בהולנד הייתי רואה את המספר של הטראם איזה עשר שניות לפני החבר שהיה איתי
ויש לו שש שש
חחחחח
משהו מצחיק ביותר :)
בכל מקרה זה מגניב....
בין אם זה נכון או לא

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
אני עדיין מאמין שזה לא הרוח אלא הלחץ הברומטרי שתורם לגדילה מהירה יותר.

isranabis

Active member
Veteran
מחסור בפד"ח ?? איך מגיעים לזה?? רק בחדר ללא תחלופת אוויר ואז בטח שהפרחים לא יצאו טוב,מצד שני עודף בפד"ח בזמן הפריחה גורם להרבה עלווה האצבעות של העלים מתארכות יותר מהרגיל ומפריעות לפרחים לקבל אור אותו הדבר קורה כאשר בזמן הפריחה יש 14 שעות של אור

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
חדר אטום עם מיזוג ואיורור אבל בלי יציאה וכניסה של אויר.

עודף פד"ח זה מעל 2500 פפ"מ?
אני מנסה לשמור אצלי על סביבות ה600-900 ככה שאני דיי סומך על זה שאני לא אגיע לעודף.

isranabis

Active member
Veteran
אני חסיד גדול של החלפת אוויר ולכן לעולם לא נתקלתי בחוסר של פד"ח,אני מגדל באוהל קטן80+80+160 עם שלוש מפוחים אחד של 560 מק"ש ביציאה ועוד שניים בכניסות אחד מברזל של 450 מק"ש והקטן של קטה של בערך 100 מק"ש,המפוחים הגדולים עובדים על טרמוסטט והקטן עובד כל הזמן כדי לשמור על האוהל נפוח,כבר כמה שנים שאני עובד על גידול בלחץ שזה אומר תמיד האוהל נפוח כי האוויר שנכנס רב יותר מהיוצא,לשני המפוחים הגדולים הוספתי דימרים וככה אני שולט על הקצב,התוצאות הסופיות מדהימות מכל הבחינות גם כמות וגם איכות,

ישרא יהיו תמונות מתי שהוא?
חברה לא עולה כסף להעלות תמונות מידי פעם שלא יהיה משעמם...

וגם נחמד לראות גנטיקות...

isranabis

Active member
Veteran
אני מפחד להעלות תמונות!! אני חושב שאם משטרה תבקר כאן אז יום אחד יאספו את פונזי וגם את הדוקטור שחושבים שכל השוטרים מטומטמים ולא יודעים לעבוד,כמו שהמשטרה משלמת לסוכנים ולמדובבים היא יכולה גם לשלם לחוקר פרטי שיביא לה את הכתובות שלכם זה רק שאלה של סדר עדיפויות של המשטרה שתופס כיוון של מלחמה מוגברת בצרכני הקאנביס במיוחד בזמנים האלה שיש את הקאנביס הרפואי,אני ישבתי 5 שנים פעם אחת זה הספיק, מה שלמדתי זה תמיד יש סיכוי שתתפס אין פשע מושלם ואם לא רוצים לשבת 5 שנים אז אסור לבצע את הפשע שיכול להביא עונש כזה וההבדל בין גידול של 3 צמחים שתמיד אפשר לטעון שזה לשימוש לעומת גידול של עשרות צמחים זה ההבדל בין כלא לחופש ואם נופלים עם שופט חרא זה הבדל בין חצי שנה עבודות שירות ל2 או 3 שנים בפנים את אותו העונש כמעט תקבלו גם על עשרות אלפי צמחים בחממה של כמה דונמים אז באמת אם ללכת בגדול אז שיהיה בגדול כי העונש על 10 קילו לא יהיה שונה בהרבה מ10 טון אפילו שהכמות פי 1000 העונש לא יהיה פי 2

תשמע אחינו אני מבין את הפחד שלך
אני חושב שזה מוגזם לחלוטין אבל זאת רק דעתי כמובן
תאמין לי שראיתי עד כמה המשטרה לא מוצלחת במה שהיא עושה ועם עו"ד טוב ומנוסה אתה יכול הרבה פעמים לבטל את התביעה עוד לפני שהיא הוגשה
כמובן שאם אתה מגדל דונמים אז לא אל תצלם דונמים,אבל אם יש לך איך לצלם זן או שתיים שאתה מגדל בנפרד למה לא...
אני אומר לך בודאות מוחלטת שאם לבנאדם יש רק חמש צמחים המשטרה לא תזיז אצבע לכיוון שלו מתוך ניסיון על בשרי
אני מאוד תומך בלהיזהר והכל ואני בעצמי כל הזמן בודק לראות שאיך ריח בסביבה ושהכל נראה תקין מחוץ לבית אבל לרמה שיביאו חוקר שיבין גם איך לחפש איי פי והוא יצטרך לפרוץ לאתר בשביל לגלות את האיי פי ועוד כל מיני זה לדעתי פרנויה מוגזמת
אם אתה כל כך דואג לפונזי ושאר החברה אז תשמור מגנט גדול ועסיסי ואיך שיגידו המשטרה תעביר את המגנט על ההארד דיסק... גם הודיני עצמו לא ישחזר לך את המידע שם

נכון אם אתה נתפס בצפון או בדרום לעומת המרכז אתה נחשב במצב לא טוב
אבל עם עו"ד מנוסה וטוב שעולה ימבה כסף לצערי אפשר לצאת מזה
אני לא יודע מה הניסיון שלך ועל מה ואני כמובן לא רוצה לדעת מטעמי ביטחון לך אבל מהניסיון שלי זה אחרת לגמרי
אנחנו פורום פצפון וגם היום יש נהלים קצת שונים לגבי כל הסיפור הזה..
מתחיל להיות הקלה בנושא,
למשל יש הוראה בתחנות לא לעצור אנשים על משקלים של שימוש עצמי
חבר שלי נתפס לאחרונה עם בערך 25 גרם והוא פגש עו"ד
העו"ד אמר לו שיש שוטרים שלא מעודכנים וברגע שהעו"ד פשוט מעדכן אותם להוראות מטכל שלהם אז הם מבטלים את התיק
כמובן שזה מדובר על משהו קטנציק אבל עדיין זאת הקלה מהותית מאוד.. זה יכול להוריד אחוז אדיר מהתיקים המפגרים שיש היום במערכת
אם אתה מגדל אלפים אל תצלם אותם
בכל מקרה אני לא מכריח אף אחד אחשלי אבל אם אפשר לצלם צמח או שתיים הכל יהיה בסדר.. אני לא חושב שזה קרה באף מדינה פה בפורומים ומתוך ניסיון עם פורום אחד שתפס יותר מידי תשומת לב ונפל
הם שרפו את המחשבים שלהם והמשטרה לא הצליחה להשיג שום מידע מהמחשבים
ואני יכול להסביר לך בקלות למה זה נכון,כי גיפסי נירוונה שזה הפורום הנוכחי שלו היה אחד השותפים לפורום הקודם
ואם הבנאדם עדיין חופשי ופועל אני מאמין שהם יעשו את אותו הדבר גם פה
בכל מקרה אחינו זה לא אומר שאני לא מקשיב ומעריך את דעתך גם בלי תמונות...
יש פה כמה חברה עם ידע נרחב שעזר לי המון עם הגידול הנוכחי שלי,אני לא חושב שהיה יוצא לי כל כך יפה בלי העצות שקיבלתי פה...
סתם משעמם קצת שכולם בפרנויה מהמשטרה.. מבין אותה אבל הפורום בסופו של דבר נועד לשתף תמונות בלי הפחד הזה... אם אתה בא לפה ועדיין מפחד אז בשביל מה באת לפורום.. לדבר והכל זה נחמד אבל זה המקום המוגן
לא יודע ככה עשיתי לפני עשר שנים עם הפורום הקודם,כפי שאתה רואה אני מעלה תמונות ללא הפסקה וטפו טפו הכל בסדר
לא פותח עין אבל רק אומר... כל מי שפתח פה שרשור עדיין פה אז אין סיבה לפחד הזה לדעתי
ודרך אגב,לי אף פעם לא לקחו את המחשב למרות שהיה להם כל סיבה לקחת לי את המחשב בתיק הנוכחי שהיה לי
לא אפרט אבל הייתה להם כל סיבה והם לא נגעו במחשב
לא יודע אולי יש מחוזות שונים ודרכי פעולה שונים לי אין מושג כל כך
בכל מקרה שבוע טוב לכולם ומקווה שהכל פורח אצל כולכם חברה