de alieni a auzit cineva, eu am o teorie in gandurile mele unde ei sunt factorul principal
da mai. ai pe alieni cine io facut, si tot asa. din punctul meu de vedere, tre sa ai probleme ca sa crezi ca:
1. Dumnezeu nu exista
2. Dumnezeu are mare legatura cu ce ne invata popa la biserica/templu/moschee. Tipul cu barba, pe un tron pe norisori, etc.
3. Vechiul Testament este altceva decat o reprezentare simbolica a... ceva. Valabil si pentru alte acrieri de genul. Citeam odata pe un forum o chestie de genul: in Coran, se specifica ceva de genul ca musulmanul e dator sa poarte razboiul sfant. ce nu au inteles, sau s-a pierdut cand s-a schimbat sistemul de operare, e ca asta imseamna sa te lupti cu raul din tine, nu cu altii.
cazul 1. esti ateu. mai nici un ateu nu si-a pus serios problema ce a fost inainte de bingbang
cazul 2. esti habotnic. asta e, nimeni nu e perfect.
cazul 3. esti in vreo secta. te rugam, lasa-ne si pe noi sa traim
e, si tot asa... interesant e ca pana pe la douj de ani eram si io ateu. asta de pe la 7, cand a intrat comunismu la mine in educatie. adica materialismu dialectic si istoric, hehe... biata bunica, isi facea cruce cand o intrebam io "da pe eva cine a asistat-o la nastere?"