gigi becali
Member
eu foarte apreciez discutia asta ...si in general discutiile mai Deep ... mai ales despre omenire .... desi ma deprima analiza istorica si statisticile.
eu unul sunt ateu nu adeptSa inteleg ca toti sunteti adepti ai ateismului?
Sa inteleg ca toti sunteti adepti ai ateismului?
eu zic ca si ateismul e o religie .... mai nou. si mi se pare aiurea sa nu crezi in nimic .... (eu cred in natura,univers si spiritul meu) pun credinta in diferiti oameni dar nush ce religie e asta.
Data viitoare cand ai ceva pe pwla nu cere solutii de la niste drogati, parerea mea..
Misto o relige in care sa ti-o tragi in loc sa te rogi ) Aaaaaa. dar a fost deja inventata.. si l-au gonit astia din tara pe guru .
Inventasem si noi ceva perfect, si ca de obicei ne-am f*tut in ia de treaba =))
nu m-as baza pe sanse multiple de a intelege rostul nostru.. suntem facuti din tarana (sau balega de vaca ori ce vreti voi sa va inchipuiti ) si acolo ne intoarcem.
Asta inseamna sa ne pierdem in carnal, placeri materiale din care iubirea dispare. Pur si simplu nu e natural, la fel cum nici homosexualitatea nu e.
Care e rostul nostru?Cine stie cate vieti vom trai ca sa-l intelegem.
"How you explain the moon, the sky, the stars and the rain
The sun and the sea, the earth without form facing the deep
In darkness challenging the powers that be
It's impossible for scientists to make up the seas, to make up the trees.."
O viaţă fără scopuri înseamnă să trăieşti la voia întâmplării, să fi o victimă de circumstanţe cu mentalul veşnic în derivă.Trebuie neaparat sa avem un scop in viata ?
Spune-mi care-i diferenţa dintre viaţa ta şi a unui raton ? Sau cum de deosebeşti tu de un macac ? N-o da în superficialităţi, monsieur.Prietene, rostu nostu in viata e asta, ne nastem, crestem , ne futem, inmultim , si murim!