@NOSFE: Conform logicii tale, vidul este rau, tinand cont ca mori daca stai in vid. Paradoxal, 99,99...9% din materie, adica si din tine, este vid. Asta dupa oamenii de stiinta. La fel, conform logicii tale, nu trebuia sa fie creata nici materia, caci materia este compusa din atomi, care au nuclee, care pot fisiona si pot fi folositi pentru bombe atomice. Nici otelul, caci din otel se pot face cutite. Soarele nu mai zic: e explozie solara mai adevarata si ne-am ars, ca sa nu mai zic ca daca te uiti la soare cu ochii beliti chiorasti si de la UV poti face cancer de piele. In apa poti sa te inneci, sau poti sa fii congelat ca mamutul ala din Siberia.
E, de parca te-ar interesa realmente... Nu ca ai fi singurul. Oamenii se comporta ca si cum ar fi nise gunoaie (chiar si atunci cand se cred buricul pamantului), desi in realitate fiecare om (da, chiar si tu, este ca e de comedie?) este, potential, o nestemata. In ochii lui Dumnezeu cel putin.
Ce e amuzant totusi e ca tu si stiinta sunteti cam ca baba si mitraliera. Ceea ce nu e o rusine. E doar amuzant...
E, de parca te-ar interesa realmente... Nu ca ai fi singurul. Oamenii se comporta ca si cum ar fi nise gunoaie (chiar si atunci cand se cred buricul pamantului), desi in realitate fiecare om (da, chiar si tu, este ca e de comedie?) este, potential, o nestemata. In ochii lui Dumnezeu cel putin.
Ce e amuzant totusi e ca tu si stiinta sunteti cam ca baba si mitraliera. Ceea ce nu e o rusine. E doar amuzant...