Cu siguranta legalele astea de acum (HHC) sunt mult mai ok decat mefedrona si ce alte mizerii mai aveam noi prin 2010,
Eu am prins fix valu ala, in care mureau o gramada oameni, din fericire nu prea am bagat asa ceva.
Astia de acum isi pot comanda direct online hhc fara nicio grija...
Cel mai ok ar fi sa se legalizele direct natural tot, dar la noi religia in care are putere in stat
Sa le iau rasa la toti astia din BOR
Toti securistii au ajuns sa aiba influenta,
Am voie la 18 ani sa ma inscriu in armata sa ma duc sa imi iau gloante in cap dar nu am voie sa fumez un cui linistit in casa la mine fara sa deranjez pe nimeni,
Daca tara noastra ar fi scapat de securitate si de comunism acum eram departe, cel putin la nivelul Poloniei.,
Imi vars frustrarile intr-un loc poate nepotrivit...
Eu am prins fix valu ala, in care mureau o gramada oameni, din fericire nu prea am bagat asa ceva.
Astia de acum isi pot comanda direct online hhc fara nicio grija...
Cel mai ok ar fi sa se legalizele direct natural tot, dar la noi religia in care are putere in stat
Sa le iau rasa la toti astia din BOR
Toti securistii au ajuns sa aiba influenta,
Am voie la 18 ani sa ma inscriu in armata sa ma duc sa imi iau gloante in cap dar nu am voie sa fumez un cui linistit in casa la mine fara sa deranjez pe nimeni,
Daca tara noastra ar fi scapat de securitate si de comunism acum eram departe, cel putin la nivelul Poloniei.,
Imi vars frustrarile intr-un loc poate nepotrivit...
Last edited: