De fumat n-am mai fumat de ani de zile, vapatul se pune?"Mai fumam si noi ceva?" este intrebarea!
Da nu mai simplu faci tu din cate grame vrei, si dupa calculezi cate picaturi ai per gram?
Eu de fel merg pe 10 mg / gram, 20% thc inseamna ca 20% e thc dintre cannabinoizi, nu ca ai 20% thc per weight unit.
Cu calculul tau de 200 mg per gram, bagi 2 grame si zici ca ai bagat 400 mg. Ia gandeste-te cum ar arata scala aia de efecte de ai postat-o daca ar fi asa..? Mai ales ca la edibles e efectul mai puternic..
A încolțit Dark Devil, a crăpat și Green posion, VIP Dwarf încă nu, e mai veche sămânța! Poate sa nu încolțească deloc! Mai vedem zilele astea! Boxul l-am pregătit, e așezat cum trebuie, lumina va fi mars hydro T1000 , s-a meritat efortul financiar se vad diferite clare între becuri led și t1000, și l-am avut doar ultimile doua săptămâni din flower și diferența e mult observabilă!
Da ,de ts1000 e vorba!Am cautat modelul de la mars hydro t1000 si nu este. Este vorba de ts1000?
Da este ts1000 e greșeala mea , scuze!Am cautat modelul de la mars hydro t1000 si nu este. Este vorba de ts1000?
Numa sa nu uiti, ca face baby supradoza de legale de suparare..Pot. Dar nu azi mâine poimâine!