What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

S

SfPetru

daca intorc ventilatorul de outake invers (sa bage aer), din cauza ca e mult prea frig in box, atunci aerul si-ar face ciclu invers fara nici o problema nu?

momentan plantele inca vegeteaza deci nu imi fac probleme de miros, problema va fi ca nu am cum sa pun nimic pe outake pentru ca practic sunt niste gauri in podea, asa ca voi avea presiune pozitiva in box.

VERitabil

Member
Am cautat pe forum o poza in care sa vad o asemanare cu ce am eu!Asa arata si frunza mea...numai ca p
2Q==
utin mai incretita/ofilita!

Uploaded with ImageShack.us

Am recunoscut-o . :) Nu e incretzita si nici ofilita ! e de la poza :)

FacTreabaNpod

New member
Nelamurire..

Nelamurire..

pt outdoor dupa germinare facuta in soiless ... cat trebuie sa las planta sa cresca pana cand o pot muta intr-un sol fertilizat? thnx

G

greenstep

npod-am pus si eu aceeasi intrebare,nu a raspuns nimeni....m-am interesat in partea straina si am inteles ca cel mai bine ar fi dupa al 3-4 nod de jos sa faci mutarea.alta varianta ar fi cu acele ghivecele(gen cofraj)radacinile ies singure in solul fertilizat fara sa muti(exista un mare risc sa le stresezi).bafta

Special K

New member
O mica intrebare , cam cate grame de muguri uscati se pot scoate dintr-o planta outdoor? Plantata spre sfarsitul lunii aprilie ? ( cu aproximatie , bineinteles! )

Ex: De la x grame..pana la N grame . Multam !

M

MJMJ

de la nimic pana la 5 kg.nu te ajuta cu nimic raspunsul.ca sa afli mai exact trebuie sa spui ceva mai mult despre planta aia

Special K

New member
de la nimic pana la 5 kg.nu te ajuta cu nimic raspunsul.ca sa afli mai exact trebuie sa spui ceva mai mult despre planta aia

Asta este si ideea , nu stiu ce strain este ! am mai multe strainuri...si indice si sative ! In mare...cam cat intarzie sativa fata de indica? ( ma refer la data de recoltare) ....iar in legatura cu gramajul...am ingrasamant pentru veg + flower...cumparat de la bricostore ( imi scapa acum numele)... pamant florasol...toate outdoor...ma intereseaza daca in conditiile astea scot macar 300-400 g per planta.

wouldubreakfree

user b4nn3d
O mica intrebare , cam cate grame de muguri uscati se pot scoate dintr-o planta outdoor? Plantata spre sfarsitul lunii aprilie ? ( cu aproximatie , bineinteles! )

Ex: De la x grame..pana la N grame . Multam !

special K haus, mane, ai cont de 1 an de zile si iti permiti sa pui asemenea intrebari?:)
ma gandesc ca intr-un an de zile, ai ceva timp sa te documentezi.. dar poate unora le plac intrebarile stupide si bineinteles fara niciun raspuns..

si parerea mea e ca nu o sa scoti niciodata 400g pe planta...la primul grow deja te vezi cu kilogramele in spinare spre casa cu gandul la eur0y este? e mult mai greu decat pare, mai ales prima data. multe etape de parcurs...
eu prima oara mi-am scos pe o planta out 8g si inainte ma gandeam la cel putin 50(si nu patru sute..) si de atunci mi-am zis sa stau frumos sa ma documentez foarte bine si apoi sa ma apuc de treaba cand sunt bazat pe mine. si ghici ce..a doua oara a iesit mult mai bine. :)
IMO.
bft

PS: 8g - nu..nu mi-e rusine.. :D:D

G

greenstep

stai lin ca nu esti singuru....din seminte de 300 de euro am scos si eu cam la fel :)) anu trecut...bine draq ca am facut seminte si am avut un borcan dinala mare pe spate asta iarna...anu asta vorba ta tre sa iasa mult mai bine plus ca mai dau inca o incrucisare intre ele

G

growcase

'na ziua

Am pus la germinat niste seminte ce le-am luat dintr-un bud cumparat.

Am observat ca fac pe ele ca un fel de mucegai, asa cu alb, de la ce sa fie?
sunt puse la germinat intr-un servetel ud/umed si apoi intr-o carcasa de dvd neagra intr-un sertar la temperatura camerei.

Daca se poate, sa-mi raspunda cineva !

M

MJMJ

eu am observat chestia asta dupa ce germineaza aparand pe codita si la maria si la ardei.insa nu au afectat cu nimic.seamana cu o panza de paianjen,nu?

G

greenstep

mjmj-pai alea care apar la codita e inceputul sistemului radicular,tine de plantuta....growcase-mai lasa-le man putin si nu mai umbla la ele,deschide si tu carcasa maine-poimaine.eu le las mai mult pana cand codita capata o tenta galbena si incepe sa formeze venisoarele astea(inceputul sistemului radicular,capata o forta mai mare cand este mutata in pamant).bafta lume!

G

growcase

da, dar pe codita e ok, ca asa e radacina, pufoasa, dar nu inteleg de ce e pe boabe

sa fie din cauza ca-s neuscatE?

Special K

New member
special K haus, mane, ai cont de 1 an de zile si iti permiti sa pui asemenea intrebari?:)
ma gandesc ca intr-un an de zile, ai ceva timp sa te documentezi.. dar poate unora le plac intrebarile stupide si bineinteles fara niciun raspuns..

si parerea mea e ca nu o sa scoti niciodata 400g pe planta...la primul grow deja te vezi cu kilogramele in spinare spre casa cu gandul la eur0y este? e mult mai greu decat pare, mai ales prima data. multe etape de parcurs...
eu prima oara mi-am scos pe o planta out 8g si inainte ma gandeam la cel putin 50(si nu patru sute..) si de atunci mi-am zis sa stau frumos sa ma documentez foarte bine si apoi sa ma apuc de treaba cand sunt bazat pe mine. si ghici ce..a doua oara a iesit mult mai bine. :)
IMO.
bft

PS: 8g - nu..nu mi-e rusine.. :D:D

nu este primul grow...am mai avut indooruri....si un out anul trecut...aveam 2 plante...2 masculi :))....in legatura cu ce ai spus tu...ca ma gandesc sa scot cat mai mult..pentru a face bani , total gresit !...nu am de gand sa vand nici macar un g...am de gand sa ma retrag undeva in natura..pentru cateva luni si sa nu imi mai pese de nimic :)....scuze daca am deranjat pe cineva cu intrebarile astea , dar nu mi se pare normal sa reactionati asa...nu aveam de unde sa stiu din moment ce nu am avut pana acum un out reusit ! si pana acum nu ma interesat subiectul. pace

G

greenstep

special ketamina -sa vezi pe lsd ce inseamna sa te pierzi in natura(padure)....ce draq zici ca eram in disneyland :)),foarte bine faci cu pisatoria frumos in natura..........sativele in climatu nostru termina in noiembrie,dar si unele exceptii care termina in septembrie(putine si necalitative,poate decat easy sativa),sative pure si cu o genetica de top gasesti la MR. NICE seed,poti sa-ti tragi un solar?daca ai locatie la modu salbaticie sau o curte.....gramaju,potenta asta e o alta poveste cu cat ai grija de loc mai bine,sapat la inceput,imbogatit pamantul,udat la timp si cat mai des si mold-ul la final cu atat ai rezultate mai cantitative si calitative.....in conditile de buna ingrijire(ingrasaminte,nutrienti,apa si iar apa)lumina cat mai multa pe spot sigur ajungi la cantitatea care o preconizezi tu si chiar peste(depinde si de genetica aici,chiar daca ai dai tu totu,tine si de gena,deci mare grija si la seminte si firmele care le produc)

nu am experiente directe cu sative pure,dar ti-am raspuns din ce m-am documentat,eu am avut ak-47 de la serrious seeds(majoritar sativa) anu trecut si a terminat bine,sfarsitu lu octombrie....deci nu te hazarda daca nu poti sa-i oferi unei sative conditile necesare,mergi pe indica sau majoritar sative.

growcase-ce sa mai intamplat cu semintele?poate da nu sunt uscate cum trebuie...sper sa-ti raspunda cineva.

bladefrost

New member
Buna ziua lume!!
Poate ma ajutati cu o mica problema si pe mine: la un grow ventilat, iluminat 250W, temp stabila de 24-26 grade cu lumina aprinsa si vreo 14 grade noaptea cu fetele de aproape o luna: 2 sapt in ghivece minuscule (50ml) si 2 sapt in ghivece de 2 litri si 3 litri, merita sa le schimb in ghivece patrate de 6,5 si 11 litri? Ele abia si-au revenit dupa ce le-am rupt cateva frunze uscate de la baza in urma trecerii de la CLF (cool white) la MH.
Sunt tare nedumerit daca merita duse asa in ghivece mici pana la capat (sunt white berry - 75%indica 25%sativa) sau sa le schimb si sa le mai las 2 sapt in veg...

S

SfPetru

ar fi bine daca ai putea sa pui o poza, dar ca sa profiti de tot spatiul oferit de box ar fi bine sa iti iei cele mai mari ghivece care ti le poti lua, niciodata ghivecele nu vor fi prea mari, si cu cat mai mare ghiveciu cu atat mai mare planta

eu am white berry, uite-te la grow-ul meu sa vezi ce s-a intamplat cand am schimbat ghivecele

Latest posts

Latest posts