As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
voi de unde va luati bio-bizz-ul?era ceva site unde era ceva promotie la 3 sticle da nu mai gasesc site-ul...imi puteti recomanda unul unde sunt ieftine?
din ce motive ar putea bazai ballast-ul?
nu a fost trantit, l-am cablat corect, l-am alimentat corect (polaritate) iar la teste a functionat brici.
Acum are un bazait, nu f puternic, dar n-ar trebui sa bazaie deloc... plm!
poate pt ca a fost agatat vertical? desi nu cred ca asta-i cauza..
nu gorby, bazaie cand este aprins becul, ceea ce inainte nu se intampla. Adica acum o sapt-doua cand am facut niste teste cu el. Am tot citit posturi despre subiectul asta si unii zic ca le bazaie o vreme si apoi, cand se incalzeste, nu mai. Altii zic ca, dimpotriva, le bazaie cand se incalzeste... Dar toti spun acelasi lucru: ballast-urile magnetice (k al meu) au un numitor comun: bazaitul. Solutia? Ballast electronic. Acum, o sa merg cu asta ca nu face asa urat si cand o sa-mi permit, o sa iau 1 electronic.
Cum e bine sa conectez 3 CFL-uri in serie sau paralel? Daca ma poate ajuta cineva si sa-mi explice cum sa le conectez adica cum se face in serie sau paralel. Am gasit ceva pe internet insa vreau sa fiu sigur. Puteti spune pentru oricare, insa sa fie bine
am si eu o intrebare.ati vazut planta mea.si pe langa aia mai am o clona tot din aceasi planta care a inflorit deja de vreo 3-4 zile..cea mare nici acum, dupa 10 zile de 12/12 nu isi arata sexul..de la ce sa fie, tinand cont ca si clona si cea mare sunt din aceeasi planta?
astia sunt baieti toata ziua! tu nu vezi ce coitze au
Pe undeva prin threadul clonare scria sa tin etans 7 zile clonele. Tu ce ma sfatuiesti? sa fac gauri in capacele borcanelor?
pai ar trebui sa si respire. eu folosesc o minisera care are si aerisiri.. ideea e sa creezi un efect de sera si nu un spatiu total izolat. si ai grija sa nu ajunga lumina la radacini..