What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poate se incinge mai mult suprafata frunzelor de la radiatiile becului. sau poate asa si-o arde specimenul tau de planta.

ProCan

Member
am gasit o cutie care tine mancarea la rece si din pacate este pentru masina.
Eu vreau sa racesc putin boxul cu el...Dar nu am transformator ,scrie pe el 12 V Dc 4A 46W
Pot sa il bag direct pe 220? in priza?

ProCan

Member
sunt cam nerabdator sa racesc grow box-ul ...sunt 31 de grade. putin cam mult...
Am cateva tranformatoare dar sunt de putini amperi...:(

ProCan

Member
e o situatie destul de ciudata...am un dulap mare si cresc dar nu pot lasa usa prea mult deschisa deoarece intra taicamiu:))in rest nu deschide niciodata el

A

AlexFermieru'

bai frate daca nici atat lucru nu stii nu inteleg cum de cresti plantele astea..cat de greu e sa iti dai seama ca nu ai cum sa bagi aia la 220..odata ce transformatorul ala e facut sa mearga la 12v cum ai vrea sa iti mearga la 220?
ca sa iti dai seama ce se poate intampla fa asa : taie firele de la un incarcator de telefon si dupa pune degetele pe el..ia vezi, ce patesi?(iti spun eu, nimic)..asaaa..acum baga 2 cuie in priza (aia e la 220)si pune degetele pe ele..ia vezi ce se int?(daca nici asa nu iti dai seama de raspunsul la intrebare ta, fa asa : ia dulapul, scoate tot ce ai din el si fumeaza plantele alea, mai ai multe de invatat inainte sa le cresti)

daca intreb un copil pe strada intrebarea ta, sigur o sa stie sa raspunda..si rasp este : o sa se arda transformatorul => nu o sa mearga ..doh

mai treci tata pe la scoala, o sa intevi multe lucruri bune.nu o lua in nume de rau, dar eu unu, inainte sa incep sa fac o treaba (respectiv sa cresc verde) , ma documentez despre tot ceea ce e nevoie, macar baza sa o stiu..

ProCan

Member
am desfacut inainte. si avea transformator;) si pentru 220;) fermierule eram tampit la creieri sa leg un amarat de cooler la 220....
Opreste-te sa arunci cu pietre si sa crezi ca daca stii bazele unui transformator esti inginer :)) fii mai calm

A

AlexFermieru'

Ce crezi ca se poate intampla daca bag pe 220?

daca nu erai asa tampit sa bagi la 220 la ce mai intrebi asa ceva?nu esti inginer daca stii bazele unui tranformator, dar macar ce se int in jurul tau trebuie sa stii ;)..sunt calm de felul meu, dar cand vad atata prostie in jurul meu, si in viata reala si in cea virtuala parca parca nu prea mai poti fii calm :) (stai chill, la tine nu e prostie, e doar nestiinta de cauza amestecata cu dezinteres , de asta ti-am si zis sa mai treci pe la scoala :) )

ProCan

Member
:) daca te enervezi cand vezi prostie , si pe langa asta mai traiesti si in Romania , din tot sufletul si cu sinceritate ma mir cum de nu esti mort.:)

A

AlexFermieru'

fac yoga in fiecare zi sa nu innebunesc..usaaaaa usaaaaa

Le : a da, si ma mai uit la badea , imi place ca omu stie sa faca haz de necaz..badea si yoga ma tin in viata

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
iti trebuie un transformato electronic sau unul care sa aiba cam minim 1kil pt. 4A.
insa exista destul de ieftin priza de masina (12v) pt. acasa. numai ca daca este no brad o sa aiba pierderi mari. deci consum.

biggie

Member
cand am avut plantele in vegetatie le-am tinut la 18/6 si dupa aia le-am bagat in flower la 12/12 pt 9 zile.acum ca le-am aflat sexul vreau sa le bag din nou in vegetatie dar la 20/4.e bine asa sau sa le intorc tot la 18/6??

Latest posts

Latest posts