What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
In perioada de veg le puteti stimula cu ingrasamant universal granulat. Eui am gasit o punga mai veche de "NPK 15-15-15" si le-am presarat granule pe o raza de 30cm in jurul plantei, fara sa ud, iar dupa doua saptamani (in care a si plouat din belsug) nu le-am recunoscut (crescusera ~50cm in inaltime).

La plantele de outdoor e destul de greu sa corectezi eventualele deficiente mai ales daca e vorba de guerrilla style. Cele mai puternice supravietuiesc.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
eu v-as recomanda ingrasamant foliar, deoarece orice ingrasamant slow release va sta in sol mai mult decat e nevoie si va furniza prea mult N in flower. Pe cand cel foliar se absoarbe imediat si trateaza si mai repede deficientele.
Si fara poze.. e greu sa ne dam seama ce inseamna frunze galbene. Informatiile stau in detalii mici, care fara experienta sau poze nu se pot transmite prin internet.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Omu' spune ca nu stie daca poate sa ajunga la ele si tu il trimiti cu pompa sau pas-pas-ul pe coclauri ?

Oricum trebuie sa precizam ca la plantele de outdoor stropirea foliara se face dimineata devreme sau seara dupa asfintit, eventual in zilele innorate (dar numai atunci cand nu va urma ploaie).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca ajuge el ajunge si cu o sticla cu cap de pompare in o punga sau un rucksacel, daca nu ajunge de ce le-a mai pus?

SunnyDays

Member
Hello ! am inteles ca strainurile semi-auto intra in floare cand primesc mai putin de 14 ore de lumina , asta vine cam in august , nu toate intra cam pe atunci in flower ?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Fiecare strain e conditionat diferit de durata intervalului de intuneric. Consultati un calendar astronomic si vedeti cand scade ziua sub 14h 15min la latitudinea la care va aflati.

Exista insa si strainuri care intarzie un pic cu inceperea infloririi , dar care 'recupereaza' printr-o perioada mai scurta de flower (ex SuperSkunk).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde de multi factori, inclusiv de cat de matura si aprovizionata cu minerale este planta.

Drackon

Active member
Hai noroc fratilor! Revin cu cateva poze, OG Kush, are cam o luna jumate, stiu ca e subdezvoltata, pozele sunt facute miercuri sau joi, i-am facut cropping si topping la ambele varfuri. Sper sa ma ajutati sa imi dau seama ce problema are. Arata cam asa:

:tiphat:

Attachments

• 2014-07-09 09.19.36.jpg
    2014-07-09 09.19.36.jpg
    108 KB · Views: 16
  • 2014-07-09 09.19.47.jpg
    2014-07-09 09.19.47.jpg
    116.9 KB · Views: 13
  • 2014-07-09 09.21.33.jpg
    2014-07-09 09.21.33.jpg
    65.7 KB · Views: 14
  • 2014-07-09 09.23.28.jpg
    2014-07-09 09.23.28.jpg
    118.6 KB · Views: 15
  • 2014-07-09 09.24.26.jpg
    2014-07-09 09.24.26.jpg
    122.4 KB · Views: 16

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Decat daca o gasesti pe ambalaj sau cauti acel brand de ingrasamant pe net. Difera intre producatori, nu se poate ghici.

sfeth

Member
Feeding time?

Feeding time?

Salut sunt yo dinou planta si-a revenit si arata bine , in schimb frunzele de jos sunt ofilite credeti ca e din cauza ca trebe sa-i dau nutrienti sau din cauza luminii ca nu ajunge jos?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai poate au stagnat enorm si tu nu ai cu ce compara sa iti dai seama de treaba asta. Oricum, chiar de ar contine ce trebuie, la cum arata, acel pamant nu are retentia de apa potrivita, deci nici ph-ul potrivit. Si de aici rezulta ca si de ar avea tot ce trebuie, nu ar avea acces la ele. Compara si tu aspectul pamantului cu altele de prin gradini si campuri, si vezi cum aratas plantele care cresc in pamant care arata ca al tau, cu cele care cresc in pamant mai sanatos.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu trebuie sa schimbi pamantul, poate doar sa faci urmatorul transplant in pamant mai bun. Si nu, FLORISOL nu este un pamant bun. E printre cele mai proaste. Florasol e cel putin mai bun, florisol e doar o copie la misto. Dar exista multe pamanturi mai bune pe la magazine, Primaflora, Agro Natura, Floraself..
Cum le nimeriti voi pe cele mai proaste nu stiu, da e clar ca nu studiati problema inainte de a cumpara, ca scrie mult si bine pe forum pe aici cum arata un pamant care trebuie cumparat si care trebuiesc evitate. Mie mi-a trebuit odata sa iau un pamant prost, si m-am invatat minte.

sfeth

Member
nu trebuie sa schimbi pamantul, poate doar sa faci urmatorul transplant in pamant mai bun. Si nu, FLORISOL nu este un pamant bun. E printre cele mai proaste. Florasol e cel putin mai bun, florisol e doar o copie la misto. Dar exista multe pamanturi mai bune pe la magazine, Primaflora, Agro Natura, Floraself..
Cum le nimeriti voi pe cele mai proaste nu stiu, da e clar ca nu studiati problema inainte de a cumpara, ca scrie mult si bine pe forum pe aici cum arata un pamant care trebuie cumparat si care trebuiesc evitate. Mie mi-a trebuit odata sa iau un pamant prost, si m-am invatat minte.[/Q
ce zici de solul Bio Bizz Light mix ce contine asa : Muschi de turba, turba Sphagnum si perlit.
EC (conductibilitate electrica): 1.2
pH: 6.1-6.3