Decarboxylating Cannabis: Turning THCA into THC
tralala bla bla bla
pentru drogati: nu mancati (canna)unt pa paine cu magiun ca e investitie proasta.
Here's some good info on ph.....
If your runoff pH is higher than your starting pH, use this equation to determine your soil pH:*
Soil pH = Runoff pH + Difference
If your runoff pH is lower than your starting pH, us this equation:
Soil pH = Runoff pH - Difference.
salut.as dori sa comand un grow tent cu cele incluse de pe ebay.co ma intreb daca da cu ceva de banuit?trebuie sa-i dau o adresa de livrare?as dori sa-l ridic de la posta si sa nu trebuiasca sa il desfaca.nu prea stiu exact cum ar trebui sa procedez insa si v-as fi recunoscator daca imi dati cateva sfaturi.
Nu mai bine iti iei tu un dulapior de la IKEA pe care il transformi apoi in grow-box ? (nici nu da de banuit, fiind un simplu dulap - spre deosebire de corturile de grow care se potrivesc ca nuca in perete printre mobila dintr-o casa normala). Investesti si intr-un sistem de iluminat cu leduri ca sa nu ai probleme cu caldura si iti faci un growbox decent care sa iti asigure stash-ul anual.
Ex: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50218030/ (un dulap in care poti aranja si spatiu de veg si de flower in acelasi timp). Poate fi aranjat in asa fel incat de afara sa nu se vada nimic. 200-250W de fac minuni in spatiul ala ...
din acvariu e numai buna. mai ai si aport de nutrienti si micronutrienti. daca nu.. R/O..
iar la manutD, eu zic ca ar fi overfert. dar la fel de bine poate sa fie si o deficienta de azot ce s-a instalat de mult. depinde foarte mult de cum au evoluat ca sa ajunga asa, mai rapid, sau mai lent, si ce a declansat asta. daca s-a intamplat imediat dupa mutarea in batmix, si relativ rapid, e overfert.