tulpina e subtire si are 8 cm (lungime). s-a terminat bezna.
Le poti ingropa fara nici o problema pana sub cotiledoane. Nu are rost sa incerci sa indoi tulpina acum pentru ca este foarte fragila si se va rupe. O data ingropata, din tulpina vor da radacini pe masura ce planta creste.
Am o problema si nu-mi dau seama exact de la ce-o fi.
In poza de mai jos frunza(petala) central e cu marginile indoite in jos, sub ea.
[URL="https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=44932&pictureid=1070719&thumb=1"]View Image[/URL]
Problema e de 2 zile si a afectat mai multe frunze.
Ma gandesc sa fie din cauza ca
-ventilatorul nu ajunge cum trebuie in spate la ea si nu misca cum trebuie aerul, sau
-s-a suparat ca am stropit-o de vreo 3 ori pe Frunze (doar cu apa) in timpul intervalului de lumina si sa nu se fi oparit. (apa era de la aceeasi temperatura din camera).
E udata de 1 zi, temp in camera intre 26-28 si umiditate ~ 45-50%.
Pareri?
daca e nitrogen claw, e de la prea mult. dar eu nu-s inca sigur din pozele alea ca asta ar fi. coloritul verde s-a mai inchis sau deschis la culoare de cand a aparut problema?
pentru buget redus cfl-uri, sau daca vrei sa si scoti ceva, un hps de 150w e ok. ledurile, poate dupa ce se duce hps-ul, daca zici ca inca nu vrei sa investesti de acum.