JaJa_Man
Member
Era vorba de efectul dorit : head high, body stoned, efecte medicinale , etc ...
Nu mai dati bani pe iarba ca de aia e ilegala !
Pai despre asta vorbeam , head high
Era vorba de efectul dorit : head high, body stoned, efecte medicinale , etc ...
Nu mai dati bani pe iarba ca de aia e ilegala !
la 200 poti lua aprope orice seminte, mai putin cele cu preturi extrem de mari, care oricum nu ar trebui sa te intereseze pana nu prinzi ceva experienta.
poti folosi advanced search pe www.seedboutique.com si vei descoperi cateva sute de genetici pe care le poti lua cu bugetul tau.
nu stiu cum mai merge treaba la nirvana, eu de fel i-as ocoli, prin '08 nu mi-a germinat nici o samanta dintr-un pack de ak48. asa ca am renuntat la a mai cumpara de la ei. probabil ca exista variante mai bune decat nirvana. pentru seminte feminizate poti merge pe femaleseeds sau positronics, iar pentru regulare.. vezi ce gasesti de pe la SOL, White Label si probabil multe altele pe care le scap eu acum. oricum, din cateva sute de "titluri", ai de unde alege.
succes.
daca as fi iarasi la inceput as cumpara ce e mai bun! Ace, cannabiogen ori DJ short, no questions about it... daca tot te-ai decis sa te bagi rahat fa-o pana la gat, centii mei
Asa am sa fac
Inca ceva ... cum efectuez plata semintelor ?
(Un an nou fericit tuturor !)
1.cumperi o felicitare si scrii pe ea numarul comenzii de pe site-ul de unde cumperi 2.Pui bani in felicitare 3.Pui felicitarea cu banii in plic 4.Te duci la Posta , cumperi timbre si bagi plicul in gaura 5. Stai cu morcovu de nu se vad frunzele 2 -3 saptamani
Hmmm..... nu pot trimite un mandat postal sau sa transfer banii pe card ?
te-ai hotarat la ceva anume? is curios... ti-as sugera un mix bun de outdoor de la Mr. Nice - Walkabout, pretul e ok si ai 18-20 de boabe in pachet deci loc de greseli, capre, hoti, etc... Genetica e stelara si te poti folosi de masculi ca sa-ti faci boabe pentru urmatorul sezon... ce, centii mei!De la seedbotique vreau sa cumpar .
Ca sa trimiti mandat trebuie sa pui in plic o hartie cu datele tale personale; vrei asta ?
te-ai hotarat la ceva anume? is curios... ti-as sugera un mix bun de outdoor de la Mr. Nice - Walkabout, pretul e ok si ai 18-20 de boabe in pachet deci loc de greseli, capre, hoti, etc... Genetica e stelara si te poti folosi de masculi ca sa-ti faci boabe pentru urmatorul sezon... ce, centii mei!