As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
E incredibil cum polonia a putut sa stranga semnaturile inaintea spaniei, olandei, cehiei si portugaliei.. Poate or avea mai multi vorbitori de engleza, ca altfel nu se explica.
Vă mulțumesc la toți cei care sprijiniți cauza! Din păcate suntem cam putini și timpul se termină, așadar nu cred ca vom reuși multe cu aceasta inițiativa. În Spania unde consumul este foarte tolerat însă legile încă sunt dure, sprijinul primit este la fel de mic ca în restul Europei (polonezi sunt idolii mei). Cred ca de la mult fumat a dat lenea în noi (hahaha). Mulțumesc încă o dată celor care au semnat! Pace!!!
Va minunati atat de Polonia, se vede ca nu prea le aveti cu istoria.
Cand noi ne puneam capra (al doilea razboi mondial) cand pt Fritz, cand pt Ivan, polonezii luptau cu ferocitate (inclusiv femeile si copiii) pt fiecare cm de teren, desi Varsovia nu mai era altceva decat un morman de pietris dupa ce primise 1 tona de bombe per mp.
Chiar si de curand cand polonezii au protestat public impotriva propriului guvern, nu a fost ca la noi, unde o armata de sclavi pupincuristi, se miortzaiau lesinati sub indrumarea unei organizatii politice, "proteste" platite cu un sandvich de caciula si o sticla cu apa la doi insi...
Asa ca nu mai indrazniti sa comparati neamul prost romanesc, betiv, curvar, hot si las cu polonezii, pa care nu i-as asemui decat cu spartanii.
Nu uitati: "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"
Salvador Dali si cu dolo , de unde stiti voi atatea ? unii oameni vorbesc doar sa se afle-n treaba sau pentru ce ? weed like to talk e pentru toata europa si doar cu semnaturi si date adevarate se poate face ceva.dar v-ati afumat si voi de 2 3 ori si v-a luat paranoia pe website.bish please...