What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Propunerea de iniţiativă cetăţenească pentru a legaliza cannabisul în Uniunea Europea

ok , am sa-ti urmez sfatul.dar sper ca realizezi ca tu absolut orice-ai spune e ca si cum ai inventa.nimeni de pe acest forum nu a vazut macar o poza cu un joint din partea ta.deci care este totusi credibilitatea ta?you tell me son.Si te rog nu-mi da replica ca nu trebuie sa arati nimic nimanui , nimeni nu-ti cere sa arati nimic dar esti pe un website de GROWERI si tu nu ai un grow la activ.Pentru mine asta spune multe de tine , avand in vedere ca esti pe acest forum din 2011.Este parerea ta ca sunt hater , si-ti garantez ca nu am pe ce fi hater la unul ca tine.Adica sa fi hater trebuie sa fi hater pe un motiv ceva , n-ai cum sa fi pur si simplu hater pe nimic.Get your facts rite.

bravo cb ,te-ai p***t pe el !!!! NANA la fraeer

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/map.do

S-au facut progrese considerabile: daca in Romania la 30 Aprilie se stransesera 450 de semnaturi, iata ca in nici 10 zile numarul lor aproape ca s-a dublat, ajungand astazi la 898, adica 3.93% din necesarul de 24750 semnaturi.

Sa fie vorba de influenta campaniei electorale pentru 'europene' sau campaniile mediatice de pe Internet au inceput sa-si faca efectul ?

Hai ca se poate !

P.S. Pentru cei care vor sa acceseze datele statistice fara sa incarce toata pagina, asta e linkul : https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000023/public/mapdata.do

weed99

Member
in ce stadiu devine ilegal cannabisul?
semintele sunt legale ca nu contin thc,dar in ce stadiu de vegetatie devine ilegal?

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
1105 and counting.

Eu zic sa nu va tineti de prostii, pentru ca asta ridica suspiciuni asupra veridicitatii datelor introduse. E foarte suspect faptul ca astazi DOAR in Romania au fost cate 3 semnaturi la fiecare 5 minute.

Mai jos sunt niste grafice care arata ca de vreo ora doar in Romania 'se voteaza' :

attachment.php

attachment.php

Mie imi suna a 'facatura' ... :(

Attachments

• wntt_d_ro.jpg
    wntt_d_ro.jpg
    32.4 KB · Views: 28
  • wntt_d_total.jpg
    wntt_d_total.jpg
    31.1 KB · Views: 24

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Putea sa fie publicat si in Biblie, mie tot facatura mi se pare. E imposibil sa fie o rata asa de constanta. Dar mai vedem noi ...

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
O sa mai postez niste grafice mai pe seara sau maine, dar mie imi e teama ca ne facem si de aceasta data de cacao, in deja clasicul stil neaos romanesc.

O fi intrat Liviu Dragnea la butoane ? :thinking:

coolbud

puffin' the herb
eu zic sa te calmezi cu suspiciunile astea , dai si tu un google "weed like to talk romania" si ai sa vezi ca , cativa oameni au creat pagini de facebook si dau mesaje in masa cu fel si fel de informatii utile despre iarba , incluzand linkul pentru vot.alti oameni au facut afise a4 si in josul foii au printat de 10-15 ori acea adresa ca sa ia omu o foicica sa stie linkul.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Ar fi bine sa fie asa, dar de aproximativ 2 saptamani verific statusul semnaturilor la fiecare 5 minute si nu stiu cum se face dar brusc si dintr-o data au dat romanii navala. Pe bune sau nu, tot dubios este.

Si nu, scopul nu scuza mijloacele.

:2cents:

weed99

Member
In momentul in care ai germinat samanta deja ai trecut linia ...

din ce am citit daca se gaseste o planta trebuie dusa la laborator pentru a confirma continutul de thc, pentru a fi detectat trebuie sa aibe o anumita concetratie minima

si ma gandeam ca poate minimul de thc pentru a fi detectat la inceputul stadiului de vegetatie nu este atins la inceput

:watchplant:

Latest posts

Latest posts