Asta numai daca nu folosesti fert. Daca dai fert, tendinta este de scadere....dar e bine sa il tii spre 6.5 pentru ca e tendinta va fi mereu spre crestere.
eu pot sa merg la tzara la bunici si sa aduc vreo 20 de litri de apa de ploaie..tot pe forum am vazut parca treaba asta..tin minte k bunica mea spala rufele numai cu apa de ploaie numai k apa respectiva e tinuta in niste butoaie mari si sta acolo cate o luna doua fara s o atinga nimeni..butoiul respectiv e murdar si mai vezi si prin apa cateodata niste viermi f mici ..e ok asa sau trebuie sa fie totusi curata apa?
Am gasit o sifonarie pana la urma ..nenea respectiv m a indrumat spre o firma care vinde gaze industriale dar cand am ajuns acolo m am speriat..nu aveau frate decat butelii mari veki de pe timpul lui ceausescu..sa zicem k nu ar fi asta o probl k sunt veki dar sunt f grele..cantaresc incarcate 80 de kg. cum car eu monstrul ala la un etaj superior?alea se folosesc si cu un carutz special de transportat.. era avantajos la pretz adik 150 de lei s o inkiriez,suma pe care ti o recuperezi la returnarea buteliei si 60 de lei s o umpli. mai astept idei ...mersiBai frate, tu n-ai ce face cu banii ?
Du-te la o firma ce vinde gaze industriale, si inchiriaza butelia cu totul, ce dracu! Sau cauta pe la astia care au avut sifonarii si cumpara una second hand.
Reductor de presiune gasesti la baumax, praktiker, la sectorul cu compresoare de aer, pistoale de vopsit, etc.
dak esti atent si citesti tot thread ul o sa afli dak e bine sau nu.eu am dat la plantuta mea numai apa plata dorna are ceva?)
de sapt viitoare voi incepe sa le dau si eu fert.. sa speram k o sa mai scada..oricum ptr orice eventualiate ma voi duce sa cumpar si solutie de scadere a ph ului k sa pun in apa dak situatia scapa de sub control..Asta numai daca nu folosesti fert. Daca dai fert, tendinta este de scadere..
Asta numai daca nu folosesti fert. Daca dai fert, tendinta este de scadere..