As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
totusi, coolerul nu se pune asa aproape, va usca si solul mult prea repede la suprafata si se transmit si vibratiile de la cooler in sol. radacinile sunt sensibile la vibratii..
Coolerul nu este cine stie ce deabea sufla putin frumzele iar de vibratii nu prea pun problema caci nu are putere mare de sflu aproape deloc . plantele arata bine? Asta mi e problema si grija fiind incepator )
Becuri iti iei in functie de buget. Daca ai bani poti sa mergi pe HPS/LED. Daca nu ai un buget larg, singura ta varianta raman CFL-urile si neoanele...
Cat despre pozele din telefon, sfatul meu:
Scoate-le cumva(cablu de date, transfer pe un alt telefon la care ai cablu de date, bluetooth la un laptop..etc) si urca-le de pe PC. DAR, nu le urca pe forum inainte de a scapa de toate datele din poza, date cu care ti se poate identifica telefonul(EXIF Data).
Baga-le in paint, dai select all sa copiezi toata poza, si dai paste intr-un alt paint "nou" dupa care salvezi. In felul acesta se pierd toate datele, si ramai cu o poza fara alte informatii suplimentare.
Salut , am revenit cu un update ! Fetitele sunt in a 17 a zi de viata si cred ca o duc bine . am mutat becul pe mijloc caci cele 2 care au stat mai aproape de bec sunt mai dezvoltate . la una dintre ele pe frunza sunt niste pete verzi deachise la culoare iar frunzele care apar sunt si ele mai deschise spre galbui parca , poate ma insel . va rog o parere despre ele si cam la cat timp ar putea intra in faza de flower . Multumesc
Becul ala tot este foarte departe de ele, iar acele neoane nu fac prea multe in afara de a arde curentul de pomana. In inflorire vor intra ele.. cand va fii momentul. O sa iti dai seama dupa preflowers/pistili. Eu tot iti recomand sa scapi de neoane si sa mai adaugi macar inca un bec de ala, si sa il pui impreuna cu cel pe care il ai mai aproape de plante.
cu 3 becuri ar fi perfect, dar si 2 va fi mai bine ca acum.
pe viitor ar trebui sa te obisnuiesti si sa plantezi in ghivece mai mici, daca acum le aveai in ghivece mai compacte ar fi incaput toate 3 sub un bec, si il puteai tine si mult mai aproape decat e acum.
N-ai de ce sa te ingrijorezi, insa nici sa nu te astepti la prea mult de la acest prim grow. considera-l mai mult ca o sansa de a invata cum sa eviti greselile pe viitor.
pana la urma nu le-ai tratat prea bine si inca supravietuiesc si arata binisor.. eu zic ca ar trebui sa te bucuri. si sa studiezi mai mult pe viitor ca sa te poti intrece pe tine la urmatoarele incercari.
tu gandeste-te cati W ai.. si ia in calcul ca in conditii destul de aproape de perfectiune ai putea scoate poate ceva la modul 0.5 gpw. ca sa poti scoate 70 gr ar insemna sa ai vreo 150W de lumina.
pai tocmai de aia vorbeam de conditii aproape perfecte. ideea era sa observe ca e imposibil sa scoata ce crede el cu lumina pe care o are. de altfel nu stiu de unde a scos 70 gr.. poate scrie pe vre-un site ca atat ar scoate strainul asta in conditii bune, altfel nu stiu cum s-ar putea ajunge la 70 gr.
arata inca binisor.. dar de ce le-ai uda cu apa de la legumele puse la fiert, nu stiu..
sper macar ca nu pui sare in aceea apa. ( nu ca n-ar fi destul sodiu oricum in zeama aia de fiertura de legume..)
ai citit vreodata ceva despre cum se cresc plantele? sau doar incerci idei de astea auzite din batrani sau de cine stie unde?
Zeama aia continea cartofi morcov ceapa telina si patrunjel fara sare . da de aceasta chestie mi a spus cineva care a mai cultivat si chiar am observat niste schimbari. Acuma nu stiu ce sa spun dar cred ca le a prins bine . tot sunt micute pentru apropape o luna? Deja incep sa aiba miros si ma gandesc daca nu ar trebui sa le dau niste nutrienti sau e prea repede? Mersi pentru raspunsuri