What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu cred ca o sa isi taie ei turismul asa... se discuta de mult treaba si nu se face nici o schimbare.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ar fi pacat, desi probabil nu ar pierde nici jumatate din turisti, ma gandesc ca multi vin acolo pentru prostitutie si nu neaparat pentru iarba, si in plus sunt sigur ca piata neagra se va dezvolta incat sa acopere acest sector de piata lasat liber daca interzic ei accesul turistilor in coffeshop.

wouldubreakfree

user b4nn3d
ce articol de cacat. au zis exact 2 fraze si gata. subiectul este larg si mergea dezvoltat...

eu sunt cam sceptic in privinta asta.sau poate ca nu sunt eu destul de documentat dar nu cred ca s-au ajung la astfel de cercetari inca... nu cred ca poate avea asemenea efect MJ. poate in cel mai bun caz ii administra iarba sa aiba pofta de mancare... nush puteti sa ma contraziceti daca sunteti mai bine documentati ca mine:)

I

IcmagUser

din cate stiu si eu, thcul administrat in doze mici, reduce celulele canceroase..si da, pe langa asta, e bun pentru pofta de mancare, mai ales in perioada de chimioterapie.

barcode

Active member
thc-ul este bun pt SIDA. asta nu inseamna ca trateaza boala, DAR ajuta la ridicarea sistemului imunitar, lucru vital pt un bolnav. acelas tratament se aplica si pentru hepatita C, si multe alte boli, avand aceleasi rezultate