ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ce tare... as vrea sa vad emisiuni din astea si despre tinerii liceeni care beau pana intra in coma alcoolica si dupa care isi dau in cap cu scanduri rupte din gardurile de pe langa carciuma... am trecut si eu prin fazele astea, dar comportamentul era considerat oarecum "normal" pentru baietii tineri si cu hormoni pe creier. nu sunt fan de "etnobotanice", dar mi se pare ca tonul reportajului e vadit partinitor in sensul ca "da, trebe interzis tot ce nu e alcool sau tutun".
pai le vezi zilnic...si nu numai batai ca si violari, furturi etc si nu numai cu tineri.as vrea sa vad vreo stire in care sa prinda niste tineri care o fumat si s-o dus sa rupa banci sa se bata sa fure sa violeze.dar asta n-o sa vedem.
crezi ca n-o sa vedem asa ceva? de la tara asta ma astept la orice avand in vedere ca LA NOI a avut loc PRIMA sinucidere DIN LUME in urma consumului de marijuana.
"it's funny what you come across in these parts... once again, goin' up a mountain road... minding our own business... and along comes this: a horse loaded with about one hundred pounds of marijuana, about fifty kilos of marijuana... "
dar i-ai prins pe unii parca la resita sau nu stiu unde..stiti ceva? tot acu..recent
edit: de unde iau si eu ghivece d-alea ca in video ?
edit2: mediafaxu ala e de tot CACATUL !!!
ba nu merge sa ma uit la video, ba imi spune ca video broken, ba imi spune ca lipseste video + ca nu are nici sunet. cah
eu cand plantez primavara in gradina si la munca plante, pastrez ghivecele. daca nu le indoi sau nu le lovesti tare sunt rezistente, desi ele sunt de unica folosinta, dupa ce ai cumparat plantele in ele le mai poti folosi cel putin un grow. au si gaurile de scurgere foarte mari si multe. cand am fost prin afara am gasit pe la depozitele de plante la 3 euro pachet de 10 sau 15 ghivece de 30 cm diametru si 26-28 inaltime. dar cum oricum an de an cumpar ceva plante, am zeci daca nu cumva am depasit suta. partea proasta ca fiecare firma are alt model, si le mai si schimba de la an la an. greu de imperecheat.