ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ce inseamna omul disperat (nu imi vine sa cred ca cineva poate sa dea 40 de euro pe gram):
However, as there have been no licensed producers, and the state would not pay for the treatment, those with prescriptions have had to purchase it abroad, from the Netherlands and Germany, at prices that reach up to 40 euros ($45) per gram.
Ce inseamna omul idiot (o sa undercuteze street dealers cu 100kg):
This means many patients have simply been buying their drugs off the street, financing drug dealers, who do not pay taxes, and may be engaged in other illegal activities. By producing 100 kg of its own weed, the government hopes to undercut the street dealers.
Ce inseamna omul nesimtit (sa vanda cu 5 euro pe gram pentru bolnavi, ca cica asta e pretul strazii):
“We’re aiming to lower the price to under 15 euros ($17), maybe even around 5 euros ($5.60) per gram,’ said Medica, who noted that this would be similar to the black market price of the drug.
asta-i legea noastra de cacat, nu e vina diicotului. chiar si pe acolo exista baieti mai relaxati, care ar recunoaste fara nici un instrument sau test care ii drog si care nu, si care ii om serioas si care e traficant, da munca e munca, si cand n-ai alte prioritati te mai trimite seful sa investighezi barfe prin stanga-dreapta. sa fim seriosi, daca alea voia sa creasca droguri, alegea tocmai curtea muzeului, si mai se agita sa intre in legalitate cu canepa??
Ministerul Agriculturii a lansat în dezbatere un proiect de act normativ prin care statul să poată controla mai bine culturile de plante ce conţin substanţe stupefiante şi psihotrope. Astfel, Ministerul Agriculturii va trebui să autorizeze anual cultivarea acestor plante, în vederea utilizării în industrie şi/sau în alimentaţie în domeniul medical, ştiințific sau tehnic ori pentru producerea de sămânţă. După eliberarea autorizaţiilor, Direcţii agricole sunt obligate să transmită o copie a acestora inspectoratele județene de poliţie, care o vor înainta formaţiunii centrale de reprimare a traficului şi consumului ilicit de droguri din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. " http://ziuadevest.ro/economic/53507-in-timis-si-arad-se-cultiva-sute-de-hectare-de-plante-psihotrope
Fii serios, legea a fost data pentru vreunul care vrea sa puna canepa si are cateva mii de ha in arenda. Sigur, pe de o parte e bine, insa nu influenteaza cu nimic situatia actuala.
Comentam pentru ca mi s-a parut nesemnificativ pentru a imbunatati situatia legala a canepei, dar na, poate cu pasi mici...
N-ai idee ce bine mi-ar prinde cateva randuri de canepa de jumulit la ora asta!. Acu, sa nu mint, am un rand pus pe un camp undeva, si l-am si jumulit deja, dar nu mai strica acolo oleaca...