What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
pai si cand le coci? eu cred ca detecteaza si in vapori, si in orice, ca doar compusii chimici sunt substante volatile. trebuie doar sa atinga temperatura de vaporizare, si gata.. au ajuns in aer.

ce mi se pare mai nasol e ca detecteaza si reziduriile depuse pe materiale, exact ca "nasurile electronice" din aeroporturile moderne. asta inseamna ca iti poate testa haine, mobila sa vada daca s-a consumat in trecut pe langa ele iarba.
acum nu stiu cat de moderne sunt si nasurile alea, suna cand in geanta ai iarba.. dar eu am trecut de cateva ori prin verificare de asta la imbarcare, si desi fumasem grav inainte cu maxim 2-3 ore sa ma prezint la aeroport, n-a sunat nimic si nu s-a uitat nimeni ciudat.
oricum.. sa speram ca mai legalizeaza astia in america si scapam de toate problemele astea si-or sa dea faliment toate modalitatile astea ingenioase de a prinde infractori veseli.
sau poate se merge spre tolerare si tocmai de aia se investeste in asa ceva? ca sa se poate limita transportul "pe sub mana", fara taxe platite?

Last edited:

eska

Member
Cannabis shrinks brain? Study says pot abuse damages IQ

brain.jpg

Group comparison of the gray matter volume demonstrates significant reduction in bilateral orbitofrontal gyri in marijuana users (Image from the study published in PNAS on November 10)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Overall the IQ suffers along with the orbitofrontal cortex (OFC), a part of the brain whose volume decreases – and medics notice that its damage often leads to disinhibited behavior. That is, poor social interaction, excessive swearing and hypersexuality.

Bag pla in studiul lor, ma duc sa ma ft. :muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
http://edition.cnn.com/2014/11/18/living/oxford-word-of-the-year-vape/index.html?hpt=hp_t2

(CNN) -- Sorry, "bae."

The noun -- a " term of endearment for one's romantic partner" -- was shown no love by Oxford Dictionaries, which instead selected "vape" as the 2014 word of the year.

"Vape" can be used as either a noun meaning "an electronic cigarette or similar device" or a verb in which one would "inhale and exhale the vapour produced by an electronic cigarette or similar device."

hempfield

Organic LED Grower
Veteran

Dar ce ai domnu' in calculator de te ia cu panica ? Legea asta nu-i pentru lupta anti-terorism (o lupta pierduta de altfel din start, la fel ca si razboiul anti-drog). Prin asta li se permite sa culeaga cat mai multe informatii, despre cat mai multa lume. Un om cu secrete este nu neaparat un infractor sau contravenient, ci mai ales un om santajabil, controlabil, vulnerabil.

Criptati-va calculatoarele din momentul instalarii cu o parola foarte greu de spart si stati mai linistiti, sau, si mai safe, nu folositi calculatorul personal pentru a pastra date 'sensibile' ci folositi o masina virtuala, ratacita pe undeva prin internet.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu va panicati, ca treaba asta nu a fost implementata azi-noapte.. este de cand au aparut providerii de internet in romania.

Latest posts

Latest posts