What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cred totutusi ca acest gen de proiecte ar trebui sa fie sustinute in randul consumatorilor si nu al growerilor. Ca de, ei au mai putin de pierdut daca e de rau, si mai mult de castigat daca legea trece. Pe cand un grower are bud si acum, fara lege, dar ar putea ramane fara libertate, ceea ce e un risc prea mare dupa parerea mea.

sznake

jarhead
Suedia 38%, Ungaria 35%! Wow.. nu stiam ca-s asa stoneri suedezii.. :D

Pe cand in Spania.. e 0 virgula.. procente.. ii doare in pl ca la ei e liberalizat deja..

Intrebare: Daca se creaza "cadru legal" la nivel EU, nu cumva e posibil sa se creeze unul restrictiv? :) Adica, plm, legea o fac europarlamentarii, si tot ei o voteaza.. daca o fac astfel incat sa restrictioneze mai degraba decat sa liberalizeze si sa se ajunga sa fie mai naspa decat acum? :)

eska

Member
ce inseamna "sterilizat"? si ce cuvant trebuia folosit in locul cuvantului "sterilizat" ca sa fie pe placul dvs.?

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Din seminte sterilizate nu ar mai trebui sa iasa nimic. Cuvantul potrivit este modificat genetic. Dar cred ca a copiat de undeva continutul articolului, si titlul l-a bagat din burta..
In articol spune clar ca sunt seminte cu gena "Terminator" inserata, ca sa spui asta trebuie studiezi macar 10 minute problema (sau sa copiezi articolul de undeva..), iar daca stii destul cat sa vorbesti despre gene "Terminator", ar trebui sa intelegi si ca nu semintele sunt sterilizate (sterile), ci genetica plantei ce iese din ele. (si chiar si asa, sterilizat nu-i cel mai bun cuvant) Iar planta care n-ar mai putea iesi deloc daca semintele ar fi sterilizate.

Si daca de la jurnalisti nu avem pretentii de astea, cum am putea avea de la taranii romani pretentia sa stie ce-i cu semintele astea? Surpriza vine peste vre-un an, cand realizezi ca ai ramas fara hrana si/sau bani, eventual si fara pamant sau ferma daca l-ai pus gaj, bazandu-te pe seminte din aceea recolta pentru a semana anii urmatori.

Last edited:

hempfield

Organic LED Grower
Veteran

coolbud

puffin' the herb
Parerea mea este ca Romanul ignorant atotstiutor se va panica mai tare la stiri dinastea , din fericire avem multi adepti care-i scuipa-n gura si le dau peste nas acestor mari reporteri/scriitori/redactori s.a.m.d
Orice stire ar publica nu vor putea stopa legalizarea care bate la usa si nu venind din partea noastra paranoizatii care avem filme cu fbi / nasa / cia si alte organizatii forbidden ci din partea uniunii europene.
Si apropo weed99 , tu ce parere ai fiind acela care l-a postat ? sau tu esti neutru ? la fel ca si prezenta ta pe forumul acesta ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
neutru nu e egal nul. get your facts straight! :D

parerea mea e ca nu aveau ce sa scrie si-au mai cautat si tradus un studiu din USA finantat de DEA pentru a populariza "The WAR ON DRUGS!"..

weed99

Member
Parerea mea este ca stirea este facuta sa socheze
nu ofera detalii despre ce doze de thc/cbd au avut parte cei testati sau strain
detalii care nu trebuiau sa lipseasca de la un studiu de genu.

Se stie ca se face si tratament cu cannabis,sau extracte de cannabis pentru diferite boli,ex cancer sau ca si calmant

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Eu unul cred ca poti sa faci cancer la plamani si daca inhalezi prea mult fum de tamaie din cadelnita popii. :bow::whistling:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
poti face cancer la plamani si daca te plimbi prin parc prin orasele mari si poluate.. asta e partea a2-a. WEED IS EVIL!

Latest posts

Latest posts