... in timp ce la altii se pune pe picioare prima piata de marijuana legalizata din lume: Cannabis legalised in Uruguay (euronews)
auzi titlu: GEST INCREDIBIL: Un sucevean a intrat în Poliţia de Frontieră Siret fumând marijuana (tot realitatea ........creca trec pe antene !)
pe site-ul de baza, scrie ca a fost observat si prins, nu ca a intrat fizic in cladirea in care se afla birourile pulitiei de frontiera Siret. Dar sa fiti atenti la firul povestii cu vandam si violenta maxima )
si musca din varfu cacatului:
Sursa citată a precizat că substanţa respectivă va fi supusă unor expertize de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate natura şi provenienţa acesteia, iar bărbatul este cercetat pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu.
Cercetările în acest caz sunt continuate de autorităţile competente în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, a spus Poroch Seriţan.
dati-mi voie sa trag o basina.
fuma dintr-o ţigaretă atipică şi avea un comportament recalcitrant.
Deoarece bărbatul a devenit violent în comportament, poliţistul de frontieră l-a imobilizat, iar acesta a aruncat ţigareta ce conţinea o substanţă de culoare verde
Caz incredibil: Minoră violată de tată şi abuzată sexual de poliţistul care ancheta cazul
GAFĂ în cazul crimei de la Constanţa: Poliţiştii au reţinut alţi suspecţi
Bărbatul suspectat că a violat o jurnalistă, în Capitală, prins de poliţişti
Suspectul a fost eliberat din închisoare în urmă cu o lună. El a stat opt ani după gratii tot pentru viol. Mai avea de ispăşit încă trei ani dar a fost eliberat pentu bună purtare.
ALO, POLITIA?
Asta parca era un thread cu articole despre iarba... acu a ajuns "Libertatea"..
altceva era in capul meu. s-a rezolvat !
cred ca omu' a vrut sa se sublinieze ca din suplimentele alimentare disponibile pe piata fara prescriptie medicala se poate muri, iar din iar de la iarba noastra ilegala de toate zilele ... mai greu
hai ca ne-am lamurit