What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
VREM SCHIMBARE!!!

Stim ce vrem schimbat dar nu cu ce...

Nu am mai vrut comunism si am primit o libertate foarte ciudata... acum vrem ca istoria sa se repete?

MJgrow

Active member
Eu is cam de parere ca abia deacuma incepe distractia.

La cum i-a calcat pe baieti aseara pe coada cand i-a fugarit acasa, nu cred ca se vor lasa asa de usor :)

E posibil sa fie si ceva actiune !

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Care-i treaba, fratilor? Iesim si noi cu problema noastra in strada? Nu de alta, dar niste cookies bine distribuite pe la Universitate ar mai calma un pic spiritele :)

Daca se intinde flacara si maine ma imbarc spre capitala... Odata cu separarea huliganilor de cei ce vor cu adevarat schimbarea, lucrurile ar putea "degenera" intr-un protest autentic... Unde-i Ron Paul-ul nostru cand ai nevoie de el?

MJgrow

Active member
O mica mare sansa ar fi cumva daca s-ar schimba ceva.
Primul venit, primul servit cu foaia in fata, sau prblema. Prins la ingramadeala.

Cat despre violente... era cumva de asteptat. Si probabil ca vor mai fi si vor fi si ceva mai puternice.

Iar astia mananca cacat ca suporterii... sa ma scuipe pe mine in gura cineva daca dracii astia pierde vara sau care sparg seminte la scara nu se duc sa distruga ceva la orce semn.

Cand e vorba de anturaj toti suntem prieteni la distrus... cam asa sta treaba pe la noi, si nu numai. probabil ca asta se afla undeva acolo deep in creier.

Se vede ce se intampla cu planeta. Nu prea exista spiritul de conversare ci mai degraba de a distruge sau a profita de moment. Ce e dupa... Dumnezeu cu mila.

Tot aud pe la televozor si ma intriga... ca Videanu a pus pavele ca aia sa vina in 2012 ianuarie sa le sparga sau sa le smullga si sa arunce in oameni sau geamuri sau jandarmi sau unde au mai aruncat ei.

Capra raioasa fudula cu coada in sus.

VanVulpen

Well-known member
Veteran
Un pic de violenta nu strica nimanui... pune sangele in miscare ca sa ma exprim mai plastic... necazul e ca nu la Universitate e nevoie de actiune ci la palatul parlamentului... acolo mai mult ca oricand e nevoie de foc cu victime inauntru... asta ar separa clar graul de neghina si baietii pusi pe schimbare de tineretul uselist ori ultrasi ori pensionarii comunisti ori... etc. etc.

MJgrow

Active member
Si eu sunt de acord cu putina violenta venita de la sine.

Poate domnii burtosi o sa se trezeasca putin din somnul feeric care tine de vreo 20 de ani incoace. E bine ca au bagat oleaca frica in ei.

Si sa nu uitam ca suntem oameni, si ne asemanam intre noi. Violentele in unele orase europene au degenerat destul de prost. Nu ar fi un pas mare sa se "cloneze" si pe la noi.

Si aici vorbim de vreo 200-300 persoane maxim fata de 10 - 20000 sau poate mai multi cat au fost prin europa. (Aici vorbim de huligani)

Acum ma uit la televizor si ma uimesc cum jandarmii ridica civili de pe strada si ii duc la sectie, pentu a da amenzi si sanctiuni. Cineva trebuie sa plateasca nu ?

Ca pe vremea comunistilor. Trebuie sa gasim un tap ispasitor.... :|

MJgrow

Active member
Pai o sa fie probabil ca in legenda cu Mesterul Manole.

Ziua se repara si seara se distruge. Hai sa vedem cum se incepe saptamana.
Eu cu un somn profund :p

VanVulpen

Well-known member
Veteran
back on the topic, spicuim din presa internationala:

Z
Z
Z

Z

exploziv

pure dynamite
Administrator