What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

dalin

Member
ceea ce ati vezut prin adevaru si-au bagat nasu si cei de care va povesteam eu....tot binele inainte....poate avem noroc...si la mai mult....va puupp!!

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
1261561_460s.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
vezi codul ca-i cu refferal si il si postezi corect ca sa poata inregistra ip-uri. :)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
si pe mine, doar ca stiu sigur ca-s cativa pe aici care nu au "piedut timp" sa isi ascunda mac-ul si ip-ul.
nu au ce cauta aici coduri cu ref, ca nu suntem pe facebook.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Vai ce la mai place sa arate cu degetul. Imi este asa o scarba de asa zisii ziaristi romani. Sunt toti niste hiene fara scrupule si fara minte si s-ar tavali si in cel mai jegos noroi doar sa prinda un subiect cu priza la prostime.

Dar ce sa-i faci, suntem Romani, am zamislit Miorita si ne complacem, asa ca intr-un fel e firesc ceea ce se intampla cu noi.

MJgrow

Active member
Azi m-am uitat pe sectiunea ELVETIA.... care cica de la 1 ian e cam "legalizare".

Si se pare ca e cam pauza.... adica 2-3 posturi pe anul asta si in rest nimic nimic...

Ma asteptam sa gasesc o comoara informationala si plina de jurnale grow, dar se pare ca nu prea am avut noroc. Sau poate ca ICMAG nu e asa cunoscut pe la ei....

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Poate ca oamenii sunt prea ocupati cu muncile din grow room ca sa mai aiba timp sa stea la palavre ca noi :joint:

MJgrow

Active member
ai de gand sa dai o spargere la sectia de politie ??

Cred ca mai degraba se distrug cand le extrag si la transport. Aici extractia avand cumva aceasi valoare cu a smulge, a distruge, a devasta.

Orcum numai ei stiu ce fac cu capturile si materialele confiscate. Iar pana la lege... eu cred ca e cale lunga.....

Eu cred ca treaba asta e o caracatita tare puturoasa si bine infipta.

Latest posts

Latest posts