ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
ceea ce ati vezut prin adevaru si-au bagat nasu si cei de care va povesteam eu....tot binele inainte....poate avem noroc...si la mai mult....va puupp!!
si pe mine, doar ca stiu sigur ca-s cativa pe aici care nu au "piedut timp" sa isi ascunda mac-ul si ip-ul.
nu au ce cauta aici coduri cu ref, ca nu suntem pe facebook.
Vai ce la mai place sa arate cu degetul. Imi este asa o scarba de asa zisii ziaristi romani. Sunt toti niste hiene fara scrupule si fara minte si s-ar tavali si in cel mai jegos noroi doar sa prinda un subiect cu priza la prostime.
Dar ce sa-i faci, suntem Romani, am zamislit Miorita si ne complacem, asa ca intr-un fel e firesc ceea ce se intampla cu noi.
Azi m-am uitat pe sectiunea ELVETIA.... care cica de la 1 ian e cam "legalizare".
Si se pare ca e cam pauza.... adica 2-3 posturi pe anul asta si in rest nimic nimic...
Ma asteptam sa gasesc o comoara informationala si plina de jurnale grow, dar se pare ca nu prea am avut noroc. Sau poate ca ICMAG nu e asa cunoscut pe la ei....