(...)
Fericirea, senzatia de plutire acum e doar o vaga amintire. Simt doar o senzatie inconfortabila de paralizie psihica.
Va continua..
si la mine e schimbata senzatia fata de acu 4 ani sa zicem. dar sint constient ca experienta de viata isi pune amprenta. pai cei mai buni 2 prieteni ai mei s-au dus, unu dincolo altu in alta tara; apoi in decursul unui an am avut inmormantari cat sa le numeri pe toate degetele de la un picior; viata personala cu partenera de viata e si asta o alta mare necunoscuta care imi contureaza personalitatea si implicit perceptia realitatii; de situatia financiara nu mai zic; crescutu ierbii m-a facut mai anxios (si e de luat in serios acest aspect, in timp genereaza diferite stari/boli)
etc etc.
daca imi permiti doua sfaturi: sa mai lasi cartile alea ca nu-s chiar asa bune. incearca sa citeste doar ce te intereseaza in mod direct sa aplici in viata de zi cu zi. oricum, ritmul tau de citit este unul destul de intens. si solicitant pt creier. cred ca si cu fumatu era la fel. mult si intens. si doi cred ca ti-ar trebui un hibrid sativos crescut de tine in liniste si voie buna, cu trim-maraton de 12h : ))
as mai zice-o si pe a treia, dar mi-e sa nu devin si eu un mic "jtm"
[YOUTUBEIF]0hINNMpfIxs[/YOUTUBEIF]