ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
mjgrow-faine plante, faina folie. se vede ca incepe sa miste serios la tine. nu cosmetiza nimic, in nici un caz buzi mai mici. daca chiar vrei, poti sa mai tai din frunzele mai mari, desi nu cred ca o sa faca vre-o diferenta in bine.
swimi-tare black widow-ul. sativa suparata.
arigog-misteaux padurice. sa inteleg ca ai facut lst si tu? cel putin de aici asa pare. mai putin la the church.
sandale-frumoasa planta, prima poza imi place cel mai tare
probabil cei mai multi n`au avut curiozitatea sa intre pe threadul meu asa ca fac un scurt istoric si aici...
am 4 plante...doua kaya gold si doua wonder woman...aici o sa pun poze doar cu K.G.
plantele au iesit din pamant pe 1 august si au inflorit pe 7 septembrie...
le tin in balconul meu orientat spre sud in ghivece de 8 litri...au cam 55 de cm...
am un aparat fooooarte prost...cel mai prost...dar poate o sa`ntelegeti ceva...
anul trecut am pus in iulie in ghivece de 14 cm (mult mai mici ca ale tale) si in toamna din 5 plante am scos cam 200 gr
arata foarte bine. o sa fie o recolta ok. destul cat sa poti indura iarna ca apoi sa incepi urmatorul sezon
eu sper sa scot cam 50-60 de grame pentru ca doar kaya gold arata cat de cat bine...una dintre wonder womene creste binisor si alert (s`apropie de dimensiunile si potenta plantelor de kayaGold) dar aialalte e...minuscula si urata...45 de cm si 8 noduri...fara ramificatii...ugly bitch... beach )
probabil ca sunt ultimele poze cu planta asta ptr ca in cateva zile am sa o recoltez. s-ar putea sa para cam devreme dar fiind nl cu afgani....daca o mai las mult poate nu am sa pot articula o propozitie dupa 3 fumuri
planta intreaga si o inflorescenta intreaga
si cateva macrouri cu zaharelul
i-am facut ieri un test si prima reactie a membrilor comisiei de testare, cam la 5 min dupa 2 fumuri a fost: "aaaai de pwla mea"
n-as zice ca este cea mai tare canepa pe care am fumat-o vre-o data, dar este printre cele mai tari, clar.
am mai recoltat cheese si aurora indica dintre plantele pe care le am la guerilla. sper sa pun ceva poze cu papaya si sativele de la royal queen seeds, inainte sa le vina si lor randul.
mjgrow, merci man! si la tine-i frumos..ne felicitam reciproc
salut ardeleanule
snake boy, salutare! long time no see
stiu, evilkid, ca ar mai avea de stat. si crede-ma ca nu sunt 100% de decizia de a recolta in cateva zile. practic este impotriva la ce as sfatui si eu daca m-ar intreba cineva. chestia este ca, intradevar, observarea trichomilor este cea mai buna metoda de stabilire a momentului recoltarii. dar....o metoda poate si mai buna este metoda testarii probabil ca din mom asta buzii nu ar mai creste mult. adica calixurile sunt deschise 90%, nu stiu...poate inca 5-10% ar mai creste. si daca high-ul este super acuma, ma gandesc ca ar fi pacat sa mai las sa treaca f tare inspre couchlock.
gantz spune foarte bine.... ca sa faci o diferenta poti recolta niste buzi sau chiar o planta si asa vei face diferenta ... tu sti cel mai bine ... felicitarii
cateva poze de pe terasa mea,cateva care au terminat si snut cu capul in jos la uscat unele inca amai au de asteptat...in mare...o recolta pe asteptate.