What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

poze outdoor 2010

MJgrow

Active member
small update :)

dscn2946p.jpg

dscn2947x.jpg

fata de ultima data au inceput mai serios sa produca flori... asta e un lucru foarte bun :)

LST

Member
Pai s-a mai incalzit afar si nu a mai plouat asa de des :D Numa bine pt ele ... sper sa ai mult spor si mult noroc sa ai ce pipa la iarna :)

MJgrow

Active member
multumesc la fel... sa fie cat mai mult ca se anunta o iarna destul de friguroasa cu multe zile de stat in casa la caldura si foc :)

zeeland

Member
sa nu lancezeasca topicul in toi de toamna, cateva tentative de macro si una cu planta intreaga
.

incepe sa puna pe ea biomasa destul de bine. plus ca se indeasa trichomii

G

growcase

Felicitari zeeland. E frumos ce e acolo :D
ovexs: eu zic ca mai trebuiau lasate pana la 1 man....
Oricum, have easy smoke !

zeeland

Member
:bow: si :smoweed: la toata lumea :)

ovexs, faine culori, dubioasa planta :D, in sensul bun.

daca te uiti la pozele cu plantele mele si la cele cu plantele tale, o sa observi ca la ale tale, toate calixurile sunt trecute de stadiul matur (umflate dar si cu pistilele uscate). la ale mele, inca nici macar nu incep sa se umfle calixurile. la plantele tale, este un semn ca trebuie sa recoltezi. daca ar fi sa presupunem ca este o sativa suparata, atunci timingul ar fi bun. daca este o indica incrucisata cu ceva ruderalis, atunci deja este tarziu. oricum, eu de ex, nu am lasat niciodata o planta pana asa tarziu...doar daca am facut ceva fel de experimente cu ea sau ptr seminte.

O

ovexs

Da deja m`am decis am aranjat locu maine le tai nu conteaza ora nu? adica eu ma gandeam ca o sa le tai imediat dupa ce ma trezesc,le ciopartesc si le pun pe o culme amenajata in podul unei cabane(am un obstacol de trecut am un cuib de viespii in pod,daca las si eu la uscat niste plante s`or supara? :D ) Le las la uscat pana vad eu ca sunt uscate adica sa aud sunetul ala "crack" cand rup o crenguta.Este ok asa? si cam asta e tot nu vad ce probleme sa mai am de acum incolo :) doar mirosu o sa fie foarte tare atunci cand o sa iau pranzu cu familia.:))

Zee,eu le`am stresat la maxim plantele astea,ba le`am tinut sub bec ba pe la geam ba le`am plimbat cu sacosa pe o caldura infernala,neudate,si foarte mult tinunte in ghivece de 2 L . Si am mai avut si un noroc ca mi`au fost taiate/furate cateva si am ramas cu astea 3 si cum s`a facut ca toate 3 sunt fete.Norocu incepatorului.Oricum ale tale sunt superbe,felicitari sunt deja salvate pozele la mine in pc :D .La anu imi iau seminte "de rasa" si imi fac si eu o mica sera ca am unde sa vad si eu cum e sa cresti un monstru de asta ca tare bine arata. :D

zeeland

Member
pfai ma ce rapide or fost plantele astea. nu sti cam ce soi ii mixul? adica chiar daca ii mix, producatorii scriu la descriere cam ce poate sa fie

Gigel2

Member
small update :)

dscn2946p.jpg

dscn2947x.jpg

fata de ultima data au inceput mai serios sa produca flori... asta e un lucru foarte bun :)

si tu cand preconizezi c`or sa termine man?eu am unele putin mai avansate`n flower...si`au aratat pistilii acum 3 saptamani si are deja buzi destul de maricei dar...dupa calculele mele or sa termine pe 1 noiembrie...
tu la ce data te astepti la ale tale?:thank you:

MJgrow

Active member
tot cam pe acolo sper sa termine si a mea..

adica pe la jumatatea lui octombrie am sa o urmaresc la 2-3 zile sub microscop. cam pe atunci as puea sa ma pronunt clar cam pe cand o sa termine normal.