As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
EC 2.0-ra emelve, szénszűrőt már átüti a szag olykor. Szüretet valamikor 70. és 80. nap között tervezem. Penészt folyamatosan figyelem, bár 50% fölé ritkán kúszik a pára.
Utolsó tankcserénél visszavettem a keserűsóból, így ollóig az "eredeti" receptet kapják. Szagot már a bejárati ajtóban érzem, kezd irtó kemény lenni. Két balos növény már szedhető lenne, a jobb hátsó -egyébként a legszebb és valszeg legjobb hozamú- növire várás van. Jól fog mutatni a négy klónja, ugyanebben a rendszerben. hehehe
71. napon, azaz tegnap sor került a szüretre. Maradhatott volna még pár napot, de már a lépcsőházban érezni lehetett, úgyhogy ennek a körnek mennie kellett. Gyönyörű, rohadt gyantás budok, semmi penész, brutális szag, úgyhogy elégedett vagyok. A prímet egyértelműen az 1-es számú növényke vitte, jóval több volt rajta mint a többin, trimmelni is könnyű volt. Minden növény külön polcra került, száraz súlyok kb 1 hét múlva, addig lehet tippelni.
Ez igen Dev! Megint mint a nagykönyvben... Ha nem is szórjuk tele (direkt) a naplóidat mindenféle hsz-el, ne hidd, hogy nem a Te naplóidra csorgatja a nyálát mindenki itt! Tessék ezt a jó szokásodat megtartani, várjuk a következőt karikát még nyár előtt!
Köszi mindenkinek, napló most egy ideig nem lesz. Ha a g/w megvan magról ct-vel, akkor már örülök.
Hatás szerintem részben vagy egészben szubjektív dolog, tekeredtem már meg mindentől is, de ha van olyan fajta amitől Te ufókat látsz, akkó mondjad.
Szénszűrő van, mégis átkúrta a falat ajtót mindent, ne kérdezd hogyan, én magam egyébként nem éreztem mert hozzászoktam, de mindenki más igen. Utolsó napokban körbe kellett raknom a lépcsőházat ONA blokk darabokkal, hogy csak fele ennyire legyek beszarva. lol
Mára ropogósra száradt, talán túl ropogósra is, bedunsztoltam őket, illetve lemértem külön-külön a hozamot, tövenként.
#1: 88g
#2: 30g
#3: 53g
#4: 41g
összesen: 212g
Többet szerettem volna, de összességében azért elégedett vagyok. Sikerült viszont kifogni egy rohadt jó fenót, az 1-es számú növényke átlag 2x annyit hozott mint a társai, már csak ezért is megérte.
Illata még mindig kemény, el sem tudom képzelni mi lesz a befőttesekben 1 hónap érlelés után.