As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Baszki pont így jártam én is pár hete. Igaz csak 1 éjjszakát voltak víz nélkül, de a harmadik így is összeesett. Szerencsére másnapra magához tért, a többi bírta. Szétmókolva tényleg nem szabad kertészkedni XD Az egyik csepegtetőt wilma mellé tettem miből röpke 40Liter ki is mászott. Nem értettem honnan ez a sok víz... Csak a tápszereket sajnáltam
Ja, hasonló okokból egyszer már én is eláztam, az is azért történt mert csutkán voltam, a trafótól kb. 5 centire járt a dagály mielőtt odakúrtam egy törcsit. Olyan hamar még nem józanodtam ki.
Jönnek az első pamacsok, ct-t szinte naponta húzom feljebb. Képek épp levelezés után készültek, azért ilyen nyúzottak kissé. Fehér penész jelent meg az agyaggolyók tetején, lefújtam 10ml/l töménységű (3%-os) peroxiddal. Nem mertem ennél töményebbet adni nekik, ha nem javít rajta, nyomatok erősebb oldatot.
A mai tankcserével új receptet kaptak.
Ez a helyzet most, a méretüket leszámítva túl sok változás nem történt. Kaja bejön nekik, túltáp és hiánytünetek nincsenek. EC-t továbbra is 1.6-1.7 között tartom, ami a vízszint csökkenésével sem nő jelentősen. Párát több-kevesebb sikerrel próbálom 50% körül tartani.
Ünnepek alatt bevirágoztak rendesen, kezdenek jó illatokat eregetni. Itt-ott újra felfedezhető némi mg hiány, úgyhogy az utolsó tankcserekor emeltem a keserűsó mennyiségén.
6. virágzó hét, kezdenek szépen dagadni, ennek megfelelően kivettem a kálcium-nitrátot a receptből, hogy emelhessem a kálium szintet. Átestek egy durva levelezésen, innentől már nem vagdosom őket ha nem muszáj.
Jó vaskosak lettek, csak egy szárat kellett kikötnöm eddig, de csak a jobb fényhasznosulás miatt. Nem dőlnek még, pedig jó súlya van már a virágzatnak. A jobb hátsó a legdurvább, szüretkor lövök majd képet mindegyikről külön. Szerencsére klón is lett róla mentve.