urban
Active member
Strain/Breeder: Erdbeer x Early Skunk | Esbe
Ocena ogólna: 5-6/10
Potencja: 5/10
Czas zbioru: 10-15 pazdziernik
Plon: 8/10
Łatwość uprawy: Samo rosnie
Wygląd: 6/10
hmm co by tu napisac...
Trawa tez nie sprawia problemow jakichs specjalnych.
Z wygladu, szczegolnie kiedy kwitnie wyglada bardzo sativowo, ale high to 50/50 sativa/indica.
Palenie nie jest mocne, ale nie jest tez slabe, dobre do calo dniowego palenia.
No chyba ze ktos malo pali to bedzie go ubijac, wnioskuje po tym jak pale ze znajomymi ktorzy zapala sobie od swieta - czyli w sumie przy piwku kiedy wyciagne jakiegos topka.Chlopaki za kazdym razem maja niezly high w glowie hehe
Topki ladnie oblane zywica, kleja sie do lap strasznie przy rozdrabnianiu.
Najwiekszym minusem dla mnie tej trawy bylo to ze jest lisciasta dosyc.
W sumie moglem ja lepiej obrac, ale nie mialem zbytnio czasu na bawienie sie...
Topy cale purpurowe, tylko liscie byly zielone - jak wyschly to wygladaly nawet elegancko ale ja jednak nie lubie jak palenie ma jakos duzo lisci.
Co do samego krzaka, podwiazalem glowna lodyge w jednym miejscy zeby krzaki sie nie wyciagaly zbytnio bo rosly bliski siebie.
Ten krzak chyba zareagowal na to najlepiej, bardzo ladnie sie wygiol w strone slonca i wygladal jak talerz satelitarny ktory tylko czeka na jeszcze wiecej promieni slonecznych hehe
Zbiory naprawde ladne, niemam wagi ale troche tego wyszlo nawet.
Glowne szczyty bardzo fajnie zbite, te nizej i bardziej w srodku luzne i lisciaste - dobre na hasz...
Ocena ogólna: 5-6/10
Potencja: 5/10
Czas zbioru: 10-15 pazdziernik
Plon: 8/10
Łatwość uprawy: Samo rosnie
Wygląd: 6/10
hmm co by tu napisac...
Trawa tez nie sprawia problemow jakichs specjalnych.
Z wygladu, szczegolnie kiedy kwitnie wyglada bardzo sativowo, ale high to 50/50 sativa/indica.
Palenie nie jest mocne, ale nie jest tez slabe, dobre do calo dniowego palenia.
No chyba ze ktos malo pali to bedzie go ubijac, wnioskuje po tym jak pale ze znajomymi ktorzy zapala sobie od swieta - czyli w sumie przy piwku kiedy wyciagne jakiegos topka.Chlopaki za kazdym razem maja niezly high w glowie hehe
Topki ladnie oblane zywica, kleja sie do lap strasznie przy rozdrabnianiu.
Najwiekszym minusem dla mnie tej trawy bylo to ze jest lisciasta dosyc.
W sumie moglem ja lepiej obrac, ale nie mialem zbytnio czasu na bawienie sie...
Topy cale purpurowe, tylko liscie byly zielone - jak wyschly to wygladaly nawet elegancko ale ja jednak nie lubie jak palenie ma jakos duzo lisci.
Co do samego krzaka, podwiazalem glowna lodyge w jednym miejscy zeby krzaki sie nie wyciagaly zbytnio bo rosly bliski siebie.
Ten krzak chyba zareagowal na to najlepiej, bardzo ladnie sie wygiol w strone slonca i wygladal jak talerz satelitarny ktory tylko czeka na jeszcze wiecej promieni slonecznych hehe
Zbiory naprawde ladne, niemam wagi ale troche tego wyszlo nawet.
Glowne szczyty bardzo fajnie zbite, te nizej i bardziej w srodku luzne i lisciaste - dobre na hasz...