הורמוריל 8 הרבה יותר טוב אבל קשה להשיג אותו, אפשר לארגן לפעמים משתלנים ומשתלות יצרניות גדולות. בא בחבילה ענקית.הרעיון לשימוש במולסה בשבוע הראשון של הפריחה בא לי מהטבלת דישון של הסי שבא הם ממליצים להשתמש בתוסף "בוסט" שלהם בשבוע הראשון לפריחה ובסוף הפריחה. היה לי במחזור הקודם בקבוקון קטן של זה וזה ממש הריח חזק מכמות הסוכרים שכנראה יש בתוסף הזה.
עכשיו שאתה מדבר על נושא של סתימה של טפטפות וכו', אני ממש חושש מהצטברות של החומרים האורגנים האלה בתוך התושבות של האוטופוט...אני גם נזכר שבמחזור הקודם התחילה לי חגיגה של חרקים ומעופפים אחרים.
נראה לי שמחר אתן שטיפה למיכל ואוסיף אחרי זה קצת אטא קלין בתקווה שזה יפרק קצת את השאריות האורגניות בתושבות
לגבי הייחורים - אני לא מעיז להוציא אותם מהקוביות השרשה רק היה נראה לי מוזר שהגבעולים התעבו לי ככה ואפילו גבהו מה שכנראה גרם לי לחשוב שסביר להניח שצריך כבר לראות שורשים מבצבצים. בכל מקרה אמתין עם הנושא בסבלנות.
לגבי הסקרוג - המצב שלי כרגע הוא ש 90% משטח הרשת כבר מלא בגלל שפרסתי אותה ממש מאוחר (ביום האחרון לצמיחה). אני עדין מנסה ליצור שדה בגובה אחיד ואיפה שצריך פשוט מקפיץ אותם לחור הרחוק הבא.
דרך אגב, ההורמון השרשה שהשתמשתי הוא קלונקס, אתה ממליץ על הורמיל 8?
איך נשמע הרעיון של לשטוף פשוט עם צינור בזרם חלש ולשאוב עם משאבה חיצונית + צינור שאניח באזור המצוף של האוטופוט? תוך כדי שאני רושם את זה אני מבין לאיזו צרה אני נכנס הודות לרשת החמודה הזאת...
אפשר להתעלם
אם יש לך איוורור פנימי חזק, לא יהיה ריקבון
אני באותו מצב כרגע, ולא עושה עם זה כלום
ג'ון, תנסה לשאול את המוכרים בהודעה, לפעמים יש להם במלאי גם מכשירים של 230 וולט.
אפשר ללפף שנאי לבד, אם אתה לא עצלן.. ויודע מה אתה עושה.
http://www.sh10.co.il/45955/מייבש-לחות-דגם-D-20
ועדיין, לא הייתי קונה אותו
בחדר פתוח, מפחית לחות זה כוסות רוח למת
פשוט מגביר איוורור פנימי. מוסיף עוד וונטות
היו לי כבר גידולים עם באצים בגודל בקבוק קוקה קולה, שהלחות כל לילה עומדת של שמונים אחוז קבוע
זה החשש הגדול שלי. אני עובד בחדר עם שני חלונות שפתוחים רוב הזמן ואם הלחות בחוץ לפעמים עומדת על מעל 80% אני מאד בספק מה מכשיר חשמלי, אפילו חזק יכול לעשות...
לא בא לי להתחיל לאטום את החדר, להוריד לחות, ו - להיכנס לבעיות של פד"ח
לאט לאט נשתדרג