What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

PC GROW BOX Incepator

NOSFE

Member
Salut! Dupa un lung timp petrecut pe acest forum m-am decis sa imi aloc putin din timpul meu unei seminte care sper ca va deveni o plantuta santoasa :yummy:

Soi: Blackberry feminizata
Lumina: 120W (90w rece 30 cald)
Ventilatie: 2 Coolere de 12cm unul IN si celalalt OUT
Pamant: Momentan CompoSana dar o sa il schimb cu All Mix BioBizz
Nutrienti: Toata gama de la BioBizz
PH test: PH tester digital si un kit PH
PH control: PH DOWN, PH UP

Temperatura este de 24 cu becurile aprinse si 21 cu becurile stinse.
Umiditatea este de 42 cu becurile aprinse si 46 cu becurile stinse

Planta o voi tine in acest grow doar in vegetatie, urmand ca in flower sa fie mutata intr-un GROW BOX mai mare si ca lumina voi folosi 240W LED panou facut de mine (inca nu este gata)

Cei de la Biobizz recomanda sa se se faca udarea din prima zi cu Root-Juice si Bio-Heave, Rott-Juice se da doar in prima saptamana de viata. Ar trebui sa i dau doar apa sau sa adaug si Root-Juice?
attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• 20160223_235906.jpg
    20160223_235906.jpg
    43.4 KB · Views: 31
  • 20160223_235639.jpg
    20160223_235639.jpg
    43.5 KB · Views: 27
  • 20160223_235602.jpg
    20160223_235602.jpg
    70.3 KB · Views: 33
Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Salut si bine ai venit.
Vezi ca la plantuta ta poti lasa doar 1-2 becuri primele 7-10 zile. Arzi curentul degeaba cum e acusi.
Nu stiu de ce iti trebuie ventilator si pe intake. Iti garantez ca nu o sa implodeze growboxul daca il scoti. Ba chiar s-ar putea sa ai flux de aer mai bun dupa, si mai putin zgomot. Ventul ala ar fi mult mai folositor in box, sa miste aerul.

PS: ce trist arata pamantul ala.

NOSFE

Member
Ok, am ramas cu 2 becuri in box, am decuplat ventilatorul intake si dimineata am sa bag unul de 8cm in box sa miste aerului, cat despre Root-Juice si Bio-Heave le dau sau doar apa ? Si mai doresc o parere daca se poate pentru Panou Led (inca nu e gata)

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ma jur ca sper ca ala e cupru si nu placaj. altfel ai muncit degeaba.

Later.edit: Totusi, pare placaj. Tare mi-e teama ca o sa ne zici ca asa e si ca ai folosit si super glue sa lipeste ledurile pe el..

Last edited:

NOSFE

Member
Mda :)))) am avut capul mare si in loc sa cumpar un radiator am zis vorba romanului * merge si asa* Am sa il refac din nou pe un radiator cu tot ce trebuie

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca cumva ai folosit superglue sau alt lipici care nu poate fi indepartat fara a rani ledurile, cred ca iti vor trebui si alte leduri.
Nu stiu cum ai reusit sa ajungi la placaj, cand orice thread despre leduri DIY e plin de informatii legate despre importanta racirii in utilizarea ledurilor. La fel si orice site despre leduri. Data viitoare fi si tu mai atent, ca puteai scuti o gramada de timp daca erai atent si luai ce trebuie din timp.

NOSFE

Member
Am sa il fac din nou cand am timp si am sa revin cu poze, revenind la intrebarea mea despre Root-Juice ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca il ai foloseste-l cum se recomanda. Altfel nu vad de ce l-ai luat..

Latest posts

Latest posts