What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

thcgecco

Active member
Sziasztok!

Jelenlegi config. : 4X15w cfl ( 2 hideg fehér, 2 meleg fehér )
- 2 kifúvó venti szénszűrővel ellátva ( eddig nem volt velük semmi gond , képet később rakok fel ), 1 befúvó
A boxban: 1 db lsd klon elültetve (plagron) ,szépen hajt és gyökerezik, mellette egy pakkos növény kíváncsiságból , elég szép formálya van meglátjuk mi lesz belőle, és még várok egy NL klónt . A klónokból csinálok további klónokat, 150w hps-el lesznek virágoztatva egy másik boxban , és meg szeretnék hagyni 1 nl-t , 1 lsd-t és ezt a pakkos növényt ha nő ivarú lesz ( most vasárnap lesz 4 hete veg állapotban , még nincsenek elővirágban) .
A klónokat Dec. végéig vagy Január elejéig vegbe kell tartanom , a pakkos növényt már toppoltam kétszer , szépen bokrosodik, tápanyag hiány nincs rajta.
Virágoztatáshoz szeretnék venni a Pc boxba kicsit erősebb cfl eket , de az még odébb lesz.
Bárkinek bármi ötlete van Pc boxxal kapcsolatba vagy egyéb konfigurációja itt meg lehet osztani, ahogy láttam elég kevés ilyen topic van magyarul.

Attachments

• IMG_2141.jpg
    IMG_2141.jpg
    77.4 KB · Views: 38
  • IMG_2152.jpg
    IMG_2152.jpg
    68.3 KB · Views: 37
  • IMG_2156.jpg
    IMG_2156.jpg
    79.7 KB · Views: 36

thcgecco

Active member
Ezek valószínűleg egy másik boxban lesznek virágoztatva 150w hps - el ( természetesen nem PC box) , de az majd csak január eleje körül lesz esedékes és addig szeretnék csinálni további klónokat az lsd ről és a NL ről (amit ma fogok betenni). A másik boxban ( ami nem az enyém ) jelenleg virágoztatás folyik , én csak azt a feladatkört látom el hogy vegeltessek és klónozzak. De a kíváncsiságom hajt ezért a pakkos magot amit ültettem ( a képen a nagyobbik elbokrosodott ) bent hagyom a boxba vegetációs állapotba amég a többi be nem lesz rakva a másikba , és lehet hagyok a pakkos mellé egy NL-t vagy lsd-t még nem tudom.
Természetesen 18-6 os megvilágítással megy a rendszer , és eddig minden jól működik.

thcgecco

Active member
Esetleg valakinek valami tipp a nagyobbik fajtára? Szép indica levelei vannak , szaga is elég jól érezhető. A pakk amiből származik citromos ízű volt , elneveztük super lemon haze-nek de ez csak egy égből kapott ötlet

thcgecco

Active member
Az tuti nem vadkender volt amit szívtunk , mert kurva jó volt :D , valszeg belteres . Csak azt nem tudom hogy porzódott be , félek hogy vadporzás és ilyen félpotens szart nem akarok nevelgetni , most is csak azért hagytam bent mert igazából amég van hely addig teljesen minegy aztán kitudja mi a franc ez . Szagra ilyen NL es lószarszagot érzek trimmelésnél .Vasárnapra elvileg kiderül a neme is .

thcgecco

Active member
Egyébként a boxról :
-hőmérséklet: 26 Fok amikor üzemel , mostmár elég jól beállt eleinte kicsit magas volt , és 17 fok amikor ki van kapcsolva( kicsit alacson dehát ez van max vmi melegítőt kitalálok)
-víz: esővízzel szoktam locsolni , Ph 6,5 körüli (indikátorral szoktam mérni ), mostmár egy kis tápot is kap vegre nagyon minimális mennyiséget ( egy magas nitrogéntartalmú tápot adok nekik eredetileg citrusfélékhez, teli mikroelemekkel)
-Ventik: hagyományos Pc ventik , szénszűrővel ellátva , akit érdekel hogyan oldottam meg hogy a venti átfújja tudom részletezni meg képeket is tudok felrakni ha van rá igény. Eddig állt a rendszer teljesen a 6 óra sötétség alatt , elég buta szagot árasztottak a növények , meg a légcsere végett is mostmár folyamatosan üzemelnek .
-föld : plagron
-pára: azzal meggyűlt a bajom , pofátlanul alacsony tud lenni , de ezzel az agyaggolyós megoldással olyan 40% körül tudom tartani amikor a rendszer üzemel , sötétségkor 80%

Medicropper117

Active member
Ha beltéri a novény akkor gyanus h nem vadporzas....
Latszik hogy olvastál de emészd is meg ha lehet. Egy kicsit zavarosak a gondolataid a fogalmak terén

thcgecco

Active member
Mármint melyik fogalomra gondolsz? Javíts ki kérlek , abból tudok csak tanulni . Igen sokat olvastam , de mivel kezdő vagyok nem tudhatok mindent elsőre internetes fórumokból , ezért is hoztam létre a topicot , hogy ide kapjam a hideget-meleget, és ötleteket.

thcgecco

Active member
Ha belteres attól még ugyanúgy lehet vadporzás , a pollent a szél szállítja és 5-10 km es körzetben el is viheti. Ha az illetőnek akitől vettük a szántóföldhöz közel volt vagy valami olyan helyen ahol van vadkendó a bunkere akkor elvileg beporozhatja. Javítsatok ki ha nem így van

thcgecco

Active member
Pont most volt a napi csekkolás és nagyítóval átnéztem sajnom hím lett :( , ki is vettem a boxból . Szóval maradt az lsd és ma várok egy NL klónt.

thcgecco

Active member
mindj dobom a képet, de már levágtam tőbe nem kockáztatok ezzel , azt olvastam hogy már a korai pollen tokok is kinyílhatnak idő előtt .

thcgecco

Active member
Nem tudtam képet készíteni , de elvittem haveromhoz és megbizonyosodtunk róla hogy tényleg hím. Közben bekerült az NL klón a boxba . Lőttem pár képet az lsd ről , szerintem a hét vége fele toppolok.

sucminee

Active member
Igazad van, lehet de azt a kis esély amivel outból bekerül inbe az a pollen szerintem elhanyagolható akkor ha az illető figyel amire kell. Tudjuk hogy semmi nem 100% de mindig a kicsire alapozni durva ráfizetés lenne.

Tetszik a leányzó. Valakinél outban láttam LSD-t szép nagy bokor lett. Jövőre lehet megnézem én is addig pedig érdeklődve figyelem nálad mi alakul. S(ok)Z(öldet)&K(evés)K(éket)

thcgecco

Active member
Énis láttam az out lsd-t nagyon komoly volt :D . Haveromnál van az anya növény tegnap néztem meg , gyönyörűen fejlődik és elkezdte ontani a virágokat , nagyon kíváncsi vagyok a hatására ,már alig várom . Ma ültetem át nagyobba az enyémet, pár nap múlva lövök képet akkor már biztos látványos lesz .

Latest posts

Latest posts