Den nomizo oti ine oti kalitero na ftiaxnis to migma sou mono se 500ml nero. Tha sou protina na paris ena megalo mpoukali emfialomeno nero 10l ke na to ftiaxnis eki. Epidi se vlepo oti to exis pari zesta alla pas ligo sta tifla metrisa gia sena tin analogia 2ml grow 4ml micro 6ml bloom se 10 litra nero me EC0.2 ke to ecmetro egrapse 0.5. Ara me tin analogia pou sou ipa xoris to ec tou nerou ine ec0.3. Simberasma rixe dipli posotita kai ise safe se afti ti fasi , meta afxanis stadiaka analoga tis annanges tou fitou. Gia tis kitriniles min anxonese, ine poli noris...
Elpizo na voithise
οποτε μαλλον εννοεις 1 λιτρο σε κουβα διπλα αν καταλαβα καλα.Επισης για την αναλογια που λες γιατι εβαλες αυτα τα ml ? εμενα το πινακακι εφραφε 5,5,5 αλλα παντα παει το μισο απο οτι λενε αρα 2,5.
Τωρα τεταρτη βδομαδα μου λεει 9 gro 6 micro 3 bloom.
Enoo 10l vale46 ke oxi 1 litro. To pinakaki den pezi me tin pragmatikotita, ean vazame afta pou lei h gh tha ta ixame kapsi ta fita. h analogies ine 1-2-3 ke 3-2-1 stin moni fasi pou epitrepete to 1-1-1 kata tin apopsi mou ine tin proti vdomada flowering.
Afou ixeres oti tha evazes xoma giati pires lipasmata hydro? tespa tora prepi na pas me dosologia grow3-micro2-bloom1