D
darek648
na out to jedynie ta się nadaje Pure AK X-line ale to też nic pewnego reszta nie ma szans
tak wiem że są pewniejsze odmiany będe niektóre miał, ale chodziło mi o jakiś jeszcze dodatek pozdroewentualnie icedgrapefruit(smaczny i klepie jak ta lala) , ale są pewniejsze odmiany na out.
Te co podałeś to taka loteria troszkę (bardziej pasują do szafki), a pure ak jest ogólnie do dupy moim zdaniem(można spalić tyle ile sobie nakręcisz, bez przerwy, bez wielkiej bomby, zawsze niedosyt),także nie polecam nawet do domu(ale to moje odczucie).
U quake'a znajdziesz dużo fajniejszych podwórkowych odmian- przeszukaj stronę.
miłego dnia!
ewentualnie icedgrapefruit(smaczny i klepie jak ta lala) , ale są pewniejsze odmiany na out.
Te co podałeś to taka loteria troszkę (bardziej pasują do szafki), a pure ak jest ogólnie do dupy moim zdaniem(można spalić tyle ile sobie nakręcisz, bez przerwy, bez wielkiej bomby, zawsze niedosyt),także nie polecam nawet do domu(ale to moje odczucie).
U quake'a znajdziesz dużo fajniejszych podwórkowych odmian- przeszukaj stronę.
miłego dnia!
witam
mam pytanie mial moze ktos juz do czynienia na out`cie z odmiana od esbe-rocket chunk??czy sprawdza sie u nas?i czy naprawde szusz jest tak dobrej jakosci?