V
vod
Ktoś uprawiał w dołach/workach po 50l kupnej ziemi? Interesowałby mnie średni plon
@quakemind :Ja mam inne pytanie. Czy jest ktos kto potrafilby polecic jakis kupny nawóz w płynie na flow ? jakas bio canna albo cos innego organicznego ?
a zauwazyl ktos z Was, ze rosliny w tym roku zaczely bardzo szybko kwitnac? moj kumpel, ktory nawiasem mowiac jest strasznym schizolcem twierdzi, ze to jest fenomen a sadzi od ponad 10 lat i czegos takiego jeszcze nie widzial. mam 3 out w trakcie i faktycznie, wydaje mi sie to dziwne bo czesc nieautomatow ani nawet nie wczesnych zaczela okreslila sie w polowie czerwca. koniec swiata bedzie czy jak?
Powiedzcie mi kiedy najpóźniej sadziliście automaty. Opłacało by się teraz jeszcze zasadzić ?
"Powiedzcie mi kiedy najpóźniej sadziliście automaty. Opłacało by się teraz jeszcze zasadzić ? "
Mr Ctrl:
Ja wczoraj wrzuciłem na chusteczki 12 nasion diesel ryder xak 47 Af pokolenie f3. Mam zamiar porobić trochę nasion na przyszły sezon,jeżeli przyjdą mrozy w październiku wtedy zrobię im mini szklarnie.Wybór należy do Ciebie [/QUOTE ]
automaty f3 moge byc kiepskie, zebys sie nie rozczarowal ale zycze wszystkiego najlepszego