What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

OUTDOOR - PYTANIA

SLN

Member
cheton - no gdybym miał pojemniczki osobno, to bym wiedział co robić :D... a właśnie o te cholerne multiplaty mi chodzi :)!
Wielkie dzięki za sugestie i rady Panowie! Już ogarniam jak to trza przeprowadzić ;-).
Te moje pojemniczki na plate'ach są trochę większe - porozcinałem je na dwurzędowe "baterie" 2x10 kubeczków na każdej. Będzie mi wygodnie wstawiać pod świetlówki 36W ;-).
Rady o hartowaniu na świeżym powietrzu, które gdzieś tu wyczytałem też wprowadzę w czyn.
Dzięki raz jeszcze.
mistaP - "Zielona Fala w Twoim ogrodzie - Katolicki Głos w Twoim Domu", haha :D.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
SLN @ staraj sie nie podlewac kilka dni przed przesadzaniem do wyschniecia ziemi, a jak ziemia jest sucha to dlonia delikatnie zgniataj kubek i w taki sposob sadzonke wyciagniesz za lodyge - powodzenia

BlinD

Active member
przez ograniczenie podlewania przed wysadzeniem hartuje sie sadzonki (przynajmniej większość rozsad warzywnych) wiec masz 2 pieczenie na 1 ogniu ;]

SLN

Member
No tak by to wychodziło ;-).
Dzięki wielkie!
Wystartuje nie wcześniej niż w połowie, jak nie pod koniec kwietnia, bo póki co - tony śniegu i na spotach i na szlakach... a z tego co widzę za oknem - na żadne rewolucyjne zmiany pogodowe się jeszcze w moich stronach nie zanosi.
Zapodam "My Own Thread" jak tylko ruszę z warzywami ;-).
PZDR!

Hera

Member
moge kwitnace(co pokazaly dopiero preflowery) wrzucic tak w maju ? beda rosly i kwitly jednoczesnie ? bo chce juz je w boxie przestawic na 12h, wczesniej jeszcze na okno je wrzuce na tydzien zeby postaly

cheton

Active member
Veteran
Hera mysle, ze jak wysadzisz kwitnace rosliny wiosna na out, to nie beda rosly i kwitly, ale w najlepszym wypadku wroca znow na weg.W najgorszym moga sie zhermic.Taka moja opinia.

GanjaDevil

Member
Czy wiecie coś o odmianie FULL MOON chciałem taką zamówić z nirvany tylko nie mogłem znaleźć żadnych informacji o niej .

[m8]

Member
Veteran
Czy wiecie coś o odmianie FULL MOON chciałem taką zamówić z nirvany tylko nie mogłem znaleźć żadnych informacji o niej .

Breeder : Sativa Seedbank Standard
Flowering Time : 56-64 days
Environment : Outdoor
Origin : Holland
Seeds Per Pack : 10

This plant can reach a height of 2 to 3 meters and has a strong stone. It has a strong taste and a sweet smell. The buds can become 50 to 80 centimeters long and are very sticky. Beautiful bushy buds with large dark green leaves. Flowering time: 56-64 days Outside cultivation Sativa/Indica mix Yield: 1 to 1 ½ kilo per plant is possible.
http://www.seedboutique.com/store/product_info.php?manufacturers_id=26&products_id=368

Po takim zabiegu rosliny stoja troche czasu w miejscu i niektore nie chca wrocic do wega. W zeszlym roku na 20 nasion puszczonych na miesaic 12/12 polowa okazala sie byc damkami, przy przesadzeniu na spoty wszystkie mialy stresa i staly w miejscu kilka tyg, 3 nie daly rady 2 nie przestawily sie i wyprodukowaly tylko kilka g na sierpien. Moim zdaniem nie oplaca sie

Hera

Member
to miales slabe nasiona jak ci sie nei przestawily ja tak zrobilem w boxie tydzien na weg byly nastepne dwa tygodnie po przestawieniu nawet plci jeszcze nei pokazaly takze nie wiem mysle ze dobre rozwiazanie zaczna wczesniej kwitnac

Wszystko pieknie ładnie tylko jak to kupić? U dystrybutora czy przez neta po prostu jakoś można? A cena 17 zł jeszcze bardziej kusząca hehe tylko powiedz gdzie po tyle stoi bon an stronie nic nie pisze. Pozdro

Latest posts

Latest posts