What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

OUTDOOR - PYTANIA

S

sweet-dreams

cynamon i haze mix na outa hmm jak lubisz eksperymentowac too mozesz sróbować z sativek jednak polecil bym c99 albo vortex dojdzie u nas :) co do indica polecam jakiegos hindu kush :) dobry zbiór i z mocy bedziesz zadawolony :) taki kanapowiec :) kcesz hasz planta na out hmm troszke drogie geny jak na out :D

edit

hk jest z wielu seedsbankow :) od tanich typu nirvana po sensi dzie tesz mają :D vortexa niewiem dzie mozna kupic niewiem czy dobrze pamietam ale czy niebyly f2 jaki freebia na .fr.pl ? poza tym ciekawe indici sa na blue hemp seeds :)

Last edited:

Mariko

Member
dzieki :) Gdzie dostane hindu kush i vortex? Mozesz cos wiecej powiedziec o vortexie? c99, wlasnie zapomnialem go wymienic, podobno dobra sativa :)

Lubie eksperymentowac ;) Nasiona nie kosztuja majatek, wiec co mi szkodzi. No chyba ze musialbym zaplacic 50zl za jedna to juz przesada ;)

tomato

Member
Veteran
eksperymentowac to mozna z cinnamonem, moze dojdzie, moze nie, ale nie ma sensu wywalac kasy na jakis haze mix czy hawaiian skunk..nie oszukujmy sie, te odmiany moga kwitnac 11 tygodni, wiec nie maja szans na polskim polu. passion, maroc, durban, to sprawdzone, szybkie odmiany, latwe w uprawie, w sam raz jak na pierwszy out :rasta:

Mariko

Member
Tak wiec moja lista narazie wyglada tak:
4xMaroc
4xPurple Power
3xDurban Poison
5xTop skunk 44
5xBig Bud
10xLowryder 2
1x Cinnamon
1xShaman

Ile tyle starczy :) Z lowryderow bede chcial zrobic sionka ;)

tomato

Member
Veteran
chodzi mi o hawaiian skunk od seedsman'a bo o taka odmiane pytal mariko, a nie hawaiian x skunk#1 od nirvany, bo taki cross faktycznie dochodzi..
:rasta:

Somelier

Active member
Jak juz tak dyskutujecie o odmianach to moze cos powiecie o Kholi od Dutch Passion .
jest do kupienia na seed.pl Niewiele o niej pisza dlatego tu chciałbym sie dowiedziec cos wiecej o niej. Pisza tylko ze jest na aut i pochodzi od odmian Thai.

Mariko

Member
Dlaczego ma odradzac? Przeciez pamietam w tamtym roku prawie kazdy tam zamawial. Myslalem ze to dobry seedbank, ma licencje hemplobby

G

Guest

znam przypadek gościa, i jest nawet fotorelacja na innym forum, zamówił sionka lowryder'a, długo czekał na nie, ale wkoncu dostal, no i oczywiscie nie wyrosl mu lowrder tylko jakas inna odmiana :p to co ze maja hemplobby, tam byly manipulacje, wiec pozostawiam to bez komentarza byly juz na ten temat posty na innym forum...
lepiej zamow sobie z magicseeds,cfr albo z innego dobrego seedbanku, ktorych jest teraz kilka :)

Activeman

Member
W ramach dokończenia dyskusji o odmianach:p zapytam o Voodoo z Dutch - Passion'a. Co o tym sądzicie? ogół info jakie uzyskałem to głównie fakt, że jest to produktywna roślina, silna no i ponoć troche w stronę sativy i fakt, że nadaje się na out jak i na indoor...
Wedlug was faktycznie to dobry wybór jesli chodzi o out'a?
Thx za odp.

Activeman

Member
Kanaba twój post brzmi nie zbyt zachęcająco, GanJah wedlug info jakich znalazlem w necie to wlasnie czas kwitnienia wynosi około 7tygodni czyli reasumując powinno dojsc na początku października.
Tylko czy ryzykować?

Somelier

Active member
Chciałem sie czegos dowiedzieć o Kholi a Wy mi piszecie o seedbanku heh :bashhead: .... Kanaba dlaczego piszesz ze Voodoo ,,napewno '' nie dojdzie ??
Uprawiałes go ?? Wiele odmian nawet przeznaczonych pod lampe dobrze wychodzi pod słoncem jest kilka takich przykładów u nas na forum trzeba by było poszukac w polish strain guide.

peace

Last edited:

Kanaba

Member
Nie uprawiałem, ale troche o tej odmianie czytałem i moim zdaniem w pełni nie dojdzie... ale to tylko moje zdanie, próbójcie...

Latest posts

Latest posts