T
Toxsik 8
i co oni tam pisza..? ile dziala substancja aktywna..? jesli oprysk to na duze arealy... granulki sypiesz po palke i nic nie wlezie na gore... a i roslin nie porazi..
i co oni tam pisza..? ile dziala substancja aktywna..? jesli oprysk to na duze arealy... granulki sypiesz po palke i nic nie wlezie na gore... a i roslin nie porazi..
jak tam macie ju¿ krzaki na dworze? zimno ich nie dopierdala?
pad³y komu¶ ostatnio krzaki od zimna?
Pozdrawiam
Mam pytanie o Graphefruit Outdoor i C99 Outdoor od FemaleSeeds. Czy kto¶ mia³? jak jest z kie³kowaniem tych pestek?? czy nasionka s± s³abe, mizerne i niewybarwione tak okazale jak inne czy s³abo kie³kuj±?. Bo przytrafia mi siê to 3 rok z C99 Outdoor od FemaleSeeds nasionka s± malutkie s³abo wybarwione a kie³kowalno¶æ tragiczna na 3 pestki wyjd± dwie a czasem jedna.
S³ysza³em co¶ o tym ¿e FemaleSeeds nie robi ju¿ pestek samemu tylko zleca to po¶rednikom nie wiem ile prawdy w plotkach ale ja jest powa¿nie zawiedziony jako¶ci± C99 Outdoor od FemaleSeeds. Czy z Greaphefruit'em Outdoor jest to samo? nie z tym czystym grapkiem. Proszê o odpowied¼
Cos na slimaki spypales, czy nie ma opcji, aby dostaly sie do srodka?
nasiona nie wygl±daj± najlepiej ale daj± rade
na pocz±tku te¿ my¶la³em ¿e bêdzie lipa i zrobi³em test kie³kowa³em w temperaturze pokojowej i nic siê nie rodzi³o
nastêpna próba w temperaturze 27 stopni i prawie 100%
na 50 szt 48 wykie³kowa³o, od 3 lat mam te odmiany na outdoor i jestem bardo zadowolony
orangefreak, po co bedziesz je truc... wsadzaj wiecej pestek...
lepiej na nie nasikac... lol... na mszyce biedronki i po sprawie... pozatym jesli nie jest ich duzo to mozna recznie je zgladzic...bless