What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Outdoor (Prima incercare)

veninosu77

New member
Salutare tuturor! E pentru prima data cand cresc outdoor. Samanta o am dintr-un mugure si am zis totusi sa incerc. Stiu ca sunt sanse sa fie mascul :D. Planta are 3 saptamani, eu zic ca ii merge bine. Voi ce spuneti? Merita sa ma tin de treaba cu ea?
20170616_210651_800x450.jpg .

veninosu77

New member
Hmmm.. imi place ca are un miros frumos mai ales cand ii ating tulpina :D. Nu stiu sincer ce va fi de ea.. Mai am o samanta de bubblegum feminizata care urmeaza sa o mut afara. Momentan o am in casa. Oare e tarziu sa o pun afara?

veninosu77

New member
Adica nu mai e samanta ca a iesit deja din pamant :))). E micuta, astept sa mai creasca putin si apoi am de gand sa o mut afara, daca nu e tarziu.. O sa va arat poze si cu ea

mike1983

Member
Cum sa fie man tarziu sa o pui afara ? Eu am pus si la jumatatea lui iulie afara dupa ce au stat 3 saptamani in casa , deci le-am pus la germinat pe la jumatatea lui iunie si au facut lejer 200 Gr pe planta.Daca are conditiile bune , pamant bun , apa buna , toping si tot ce trebuie ai toate sansele sa iti faca 500 Gr.In casa unde o tii la geam sau in growbox ? Iar la intrebarea daca se merita sa te tii de planta care o ai deja .... hmmm ... ea incepe sa inmugureasca cam pe la jumatea lui august , daca ai noroc de preflower mai devreme esti norocos....de obicei stiu ca masculii isi arata sexul mai devreme.In concluzie mai ai de asteptat.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Ai incercat sa cresti o planta...si ai reusit. Felicitari!
Naspa ca e mascul dar cel putin ai invatat ca e relativ usor sa cresti iarba si ai un loc unde sa cresti.
Eu zic ca a meritat efortul

veninosu77

New member
Asta era bubblegum autoflower... a prins o furtuna zdravana cand era mai mica, care a rupt'o. Nu era dezvoltata prea mult, am lasat'o si a regenerat din tulpina, din pacate un mascul din cauza stresului banuiesc. Samanta era feminizata. Aia din prima poza e dintr-o samanta din bud, ii foarte mare, astept sa isi arete sexul. O sa v-o arat si voua. Nu am cine stie ce sperante deoarece sansele sa fie femela sunt cum sunt. Pace!

veninosu77

New member
Multumesc mult man! Inseamna mult de la un veteran :D. Am mai avut experiente indoor care au decurs relativ bine. Nu stiam pe atunci de forum'ul acesta.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
daca are acolo niste firicele mici albe, numite pistili, atunci e femela. nu se vede clar, dar asa pare din poza.

plm

Member
Da, sunt pre-flowers cum zicea si explo, alea ce ies din calyx (bud) langa stipule iar acestia au rolul de a proteja locul in cazul canabisului pentru buzi ce urmeaza a se forma acolo.

La unele soiuri pot aparea aceste pre-flowers chiar inca din perioada de crestere vegetativa inainte de a le trece pe 12/12, astfel aratandu-si sexul.

Mult succes cu ea, grija mare de acum incolo si ma bucur pentru tine ca esti tata de fetita :D

veninosu77

New member
Samanta o am dintr-un bud. E outdoor. Are la 2m inaltime. O sa va mai trimit poze cand o sa fie mai evident. Multumesc :D. Sper sa fie asa cum spuneti. :)

plm

Member
Poti sa stai linistit in legatura cu sexul, e femela 100% stiu de la mine cum s-a manifestat, tot asa au aparut firicelele albe (pistilii) dupa care am trecut-o pe 12/12 dupa aproximativ 1 saptamana mai tarziu.

Tu sa ai mare grija acum, ca vad ca e outdoor, si afara nu prea poti dicta tu in ce conditii sta, inauntru tu esti mama natura dar afara e alta poveste, verifica zilnic daca ai posibilitatea, daca nu cat mai repede posibil, de daunatori, urme de vizitatori nepoftiti, deficiente, ai grija sa aiba apa sa stea in lumina directa cat mai mult, de preferat cat e ziua de lunga, sa-si faca ea ciclul cum trebuie natural.

Urmareste indeaproape cum se dezvolta si iti recomand daca esti la primul grow si nu stii ce faci, nu incerca tehnici pe ea ca top, lst, super crop etc.

Las-o sa creasca cum vrea ea ca sa vezi ce si cum, si dupaia te apuci sa ti-o optimizezi tu dupa bunul plac cu antrenamente si dupa conditile din jur, lucrezi cu ce ai, ca daca te apuci sa arunci in ea cu tot felul de prostii si incepe sa-i fie rau, nu o sa stii unde ai gresit pentru ca nu ai avut rabdarea sa inveti lucrurile de baza.

Mult succes.