As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
tak take neco prihodim jedna se o Lowrydery 1 a 2. byly zassazeni ve stejny den takze jsm mohl snadno pozorovat rozdili.nejdriv LR1:
Zacatek kvetu:
prubeh:
finish:
porovnani LR1 a LR2 : z prava LR2 z leva LR1.
Tady nejake udaje:
zasazeny do zeme: 2.5.2008
vyklicili: 2.6.2008
sklizeno:4.8.2008
doba od vykliceni ke sklizni: 64 dni
vyska: 36cm
vynos:16,7g
hnojiva: ze zacatku kristalon start pozdeji kris. start+ guano
jinak vonela pekne ovovne chut jako trava 2 sklicka na pohodicku. Byl to F2 hybryd.
vykliceno:2.6.2008
sklizen: 1.8.2008
doba od vykliceni po sklizen: 61dnu
vyska: 51cm
vynos:25g
tak tento lovryder byl take F2. je to krizenec LR1x Santa Maria. smrdelo to jako pes!!! strasne moc pliskyrice ale listnatejsi palicky. jinak kdyz jsem to testoval dal jsem si sklicko a nic tak jsem si dal za 10min 2sklicko a porad nic tak si rikam sakris smrdi to neuveritelne chitna jak skero z holandu a nefungule to
tak sem tam narval do 3tice vseho dobreho a sel si zase sednout ke kmoplu jenze tak pul hodinky po prvnim sklicku se zacalo cosi dit rikam si ze by alspon neco??? no ale do hodinky od zahuleni
masakr jako prase lital jsem popokoji a nevedel nic pekne me to dalo na staci jedno sklickooooo pockat pul hodinky a jen se divit
Ahoj.Jsem tady new.
Tohle je ruderalis skunk od seedbanky Sensi seeds.
Hlína je vlastní ze zahrádky,kompost,a na spod kýble
je keramzit.Hnojil jsem canna bio vega a flores,
PK13/14 od atami.je to zhruba kolem 40. dne květu,
ale nevim jistě.
Sušina+Smokereport
Takže hulčo nám pěkně proschlo a nadešel čas
to teda vyzkoušet jak jinak než to zpopelnit.
Chuť je velmi jemná kořenito/zemitá bez známek hnojiv(16ti denní flushing),vůně je taktéž kořeněná a taková svěží,prostě ok.
Nastává velice klidné relaxační high,na kterém se dá bez proublém
fungovatJinak paldy jsou řidčí,ale to na kvalitě neubírá.
A na závěr musim říct,že tato rostlina má velice silný odérek.Je to cítit na
sto honů.
kc 36 je kříženec od KC Brains
KC606 a White Widow
semínko ke mně doputovalo od člena dirty pravděpodobně F2
..
malý výnos ale nádherný květ i výsledný produkt
tato květina byla z klonu z matky původně ze semínka od dirtyho
a pokud může ať se ozve budu mít pro něj spousta genetik pokud má adresu ať mi pošle svoji
na g+++.cz se ke svým pm nedostanu..
chtěl bych mu tímto poděkovat ..i další variety od něj jsou výtečný-mazar, fruity juice..
z této rostliny mám pár semen -samec bůhvíco..